Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Soiree Polonaise op 29 juli in Hasselt

Vzw Divers, de organisatie en makers van ENGIE PARKIES lanceren deze zomer een nieuwe conceptuele ontmoetingsplaats onder de naam Soirée Polonaise. Soirée Polonaise is een nieuwe afspraak in het groen, geheel in het teken van volksmuziek, schlager en het levenslied. Toegang is gratis, bezoekers kunnen naast het muzikale programma genieten van een uitgebreid aanbod van drankjes en hapjes.

Morgen vrijdag 29 juli strijkt Soirée Polonaise neer in het Kapermolenpark van Hasselt. Alles is open vanaf 19u30 en de avond duurt tot 23u15. Niet minder dan Lindsay, Johan Veugelers en DJ Hanz staan op het programma. Ambiance en polonaise verzekerd.

Na Hasselt zal er de komende zomer nog een polonaise gelopen worden in het Normandpark van Middelkerke op 5 augustus en in de Gemeentelijk Hovingen van Wevelgem op 19 augustus. Op de website www.soireepolonaise.be kan je terecht voor alle informatie.


› Gepubliceerd donderdag 28 juli 2016 om 14:08 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook