Sterrennieuws
Evenement | Brussel

› Beyoncé brengt jong talent mee naar Brussel op 31 juli 2016 in Koning Boudewijnstadion

Beyoncé doet al jaren meer dan alleen zingen – zo startte ze in 2008 ‘Parkwood Entertainment’, dat zich sinds de oprichting bezig hield met haar films, albums en muziekvideo’s. Recent ontpopte de zangeres zich ook als platenbaas en tekende 3 nieuwe namen: Sophie Beem, zusjes Chloe x Halle en Ingrid. Deze laatste 2 vergezellen Beyoncé ook op de Formation Tour als voorprogramma. Wij nodigen u uit om deze jonge talenten samen met ons te komen ontdekken op 31 juli in het Koning Boudewijnstadion.

Kijken


CHLOE X HALLE

De nu zeventienjarige Chloe en vijftienjarige Halle trokken in 2011 Beyoncés aandacht toen ze op YouTube een cover brachten van ‘Pretty Hurts’, die meer dan 11 miljoen views kreeg. Nadat ze getekend werden door Parkwood Entertainment, brachten ze hun eerste single ‘Drop’ uit, waarvan de videoclip op korte tijd al meer dan 1.2 miljoen keer bekeken werd. Op 29 april dit jaar releasten ze hun EP ‘Sugar Symphony.’

Niemand minder dan Michelle Obama nodigde de zusjes dit jaar uit op haar ‘Let Girls Learn’ evenement tijdens SXSW. Ze was zo onder de indruk dat ze hen enkele weken later opnieuw uitnodigde om op te treden in het Witte Huis tijdens de 2016 easter Egg Hunt.

INGRID

De 29-jarige zangeres/rapper Ingrid groeide enkele deuren naast Beyoncé op in de suburbs van Houston, hun moeders waren zelfs goed bevriend. Nadat ze vier succesvolle mixtapes had uitgebracht, een aardige fanbase had opgebouwd en de shows van oa Drake en J. Cole mocht openen, verhuisde ze van Houston naar Brooklyn om verder te gaan met het schrijven en het opnemen van nummers.

Zo schreef ze mee aan ‘Love Drought’, een nummer op Beyoncés meest recente plaat ‘Lemonade’. Nog geen maand geleden bracht INGRID haar eerste EP ‘Trill Feels’ uit.

INGRIDs huidige single ‘Flex’ kan je hierboven beluisteren.

Beyoncé treedt op zondag 31 juli op in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. The Formation World Tour brengt haar komende zomer voor een reeks concerten naar het Verenigd Koninkrijk en Europa. Met dat grote nieuws pakte Beyoncé na de Super Bowl Half Time Show uit. Ze trad er op als special guest van Coldplay.

TIMING:

DOORS OPEN: 16:30
INGRID: 19:10 - 19:25
CHLOE X HALLE: 19:30 - 20:00
BEYONCÉ: 20:30 - 22:40


› Gepubliceerd vrijdag 22 juli 2016 om 13:40 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook