Sterrennieuws
Gossip | Vlaanderen

› Sasha & Davy poseren topless met vis

Na de Ice Bucket Challenge zou ‘topless poseren met een vis’ deze zomer wel eens de nieuwste hype kunnen worden op de social media. Al duizenden vrouwen (en mannen in mindere mate) hebben zich de laatste dagen met allerlei soorten en maten van vis voor hun borststreek laten fotograferen. Op de Instagrampagina 'fishbras' staan er al een pak van dergelijke foto's verzameld.

Ook bij ons trekt het gebeuren de aandacht, waarbij Sasha Rosen en haar man Davy Gilles de trendsetters zijn. “Dit is een leuke waar we niet aan willen ontsnappen. Mijn man en ik zijn dol op vis. Minstens één keer per week komt het bij ons op het bord. Als Nederlandse ben ik opgegroeid in de Beemster, dat is een polder die aangrenst bij Volendam. Dus ja, het vis-eten zit in mij”, zegt Sasha. Op de foto poseert het koppel in eigen tuin, weinig verhullend met 2 verse zalmen, die ze weliswaar niet zelf gevangen hebben. “Klopt. Ze komen van bij de Zilvervis in Putte. Daar komen wij geregeld. Eentje beland vandaag nog op de barbecue, de andere gaat de diepvries in voor later deze maand. Ik moet zeggen dat het water mij nu al in de mond komt en een stukje vis dat gaat er altijd in hé. Perfect gezond eten nu het zo druk is en we in volle voorbereiding zijn van de film.”

Volgende maand starten de opnames van H.I.T., de eerste langspeelfilm van De Romeo’s. Eén van Davy’s tegenspeelsters is zijn vrouw Sasha. Het koppelt staat momenteel ook in de hitparade met de titeltrack van hun recentste album ‘La Vita è Bella’ en volgend jaar zijn ze één van de blikvangers op Het Schlagerfestival 2017.


› Gepubliceerd woensdag 13 juli 2016 om 09:28 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Gossip

vrijdag 19 april 2019 om 08:00 uur

› Zanger Yves Segers geeft Ja-woord aan partner Tom

donderdag 11 april 2019 om 12:20 uur

› Joke van de Velde tekent bij House of Entertainment

woensdag 12 september 2018 om 14:51 uur

› Net geen naaktkalender voor Mathias en Staf


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook