Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Boutique Publique & Regi albumlancering bij Tomorrowland Boutique

De Tomorrowland Boutique opende op 1 oktober in het hartje van de Antwerpse modewijk en na een maand kan er gerust aan de Boutique bar getoost worden op een succesvolle start. De vrijdagen werden omgedoopt tot Boutique Publique en dan blijven de magische deuren open tot 21 uur en worden de bezoekers klaargestoomd voor het weekend. Elke vrijdag vanaf 17 uur neemt er een dj plaats achter de draaitafel van de Tomorrowland Boutique.

Maar aan de start van de herfstvakantie gaat het feest ook door op andere dagen. Zo komt op zaterdag 31 oktober de Limburgse dj & producer Regi langs in Antwerpen. Vanaf 15 uur tot 17 uur vind je hem aan de dj booth waar hij niet alleen zijn bekende nummers door de boxen doet knallen, maar hij stelt ook in primeur zijn nieuw album VOICES voor én hij signeert ter plaatse de cd’s.

Maar ook in de kledingrekken vind je enkele nieuwigheden. Wollen sjaals en mutsen zijn gearriveerd in de concept store maar je vindt er vanaf nu ook de special edition armbanden van Buddha2Buddha. De handgemaakte lederen bracelets zijn verkrijgbaar in zwart, groen en bruin en dragen een zilveren Tomorrowland stempel.

Tomorrowland Boutique
Kammenstraat 43, 2000 Antwerpen
Open van 11u tot 18u00 (dinsdag & zondag gesloten)
Vrijdag open tot 21 uur (Boutique Publique)
Ook open tijdens maandelijkse koopzondagen

Boutique Publique
Elke vrijdag van 17u tot 21u
Cocktails, friends & music
Gratis toegang


› Gepubliceerd donderdag 29 oktober 2015 om 12:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook