Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Verrassende muziek en persiflages in eerste uitzending van Liefde voor Sterren tegen de Muziek Op

Onder een stralende zon is op woensdag 12 augustus 2015 de aftrap gegeven van Liefde voor Sterren tegen de Muziek Op. Zo’n 12.000 toeschouwers zakten af naar het Klein Strand in Oostende om zich te laten verrassen door bijzondere muziekcovers van de Liefde voor Muziek-artiesten en hun collega’s, en nieuwe Tegen de Sterren Op-persiflages. Wie er niet live kon bij zijn of wie nog een keer wil genieten van de spetterende muziekshow, kan op vrijdag 14 augustus om 21.15 op VTM afstemmen voor de eerste uitzending van Liefde voor Sterren tegen de Muziek Op.

De echte Kate Ryan met haar lookalike ‘Ella Ella’ Leyers, Sergio Quisquater die buiten de lijntjes kleurt met een opmerkelijke cover van Major Lazor, de reünie van de vier Get Ready!-boys (of hun dubbelgangers), Stan Van Samang met zijn knalhit Een Ster, De Romeo’s die zich wagen aan Happy van Pharell Williams… in Liefde voor Sterren tegen de Muziek Op kan het allemaal. In de eerste aflevering op vrijdag 14 augustus 2015 geeft ook Laura Omloop haar eigen invulling aan het nummer Smoorverliefd van Doe Maar en smijten Bandits ft Salah zich in een stevige versie van Don’t Worry van Madcon. Slongs Dievanongs en Kate Ryan brengen nog een keer hun grootste Liefde voor Muziek-hits.

De volledige uitzendingen van Liefde voor Sterren tegen de Muziek Op kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.

Liefde voor Sterren tegen de Muziek Op
Uitzending aflevering 1 op vrijdag 14 augustus 2015 om 21.15 bij VTM› Gepubliceerd donderdag 13 augustus 2015 om 17:18 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Televisie

vrijdag 16 augustus 2019 om 10:10 uur

› 50 jaar Woodstock door de ogen van de festivalgangers

donderdag 15 augustus 2019 om 08:00 uur

› Jeroen Meus deelt exclusieve beelden van zijn nieuwe keuken

woensdag 14 augustus 2019 om 13:00 uur

› 6 nieuwe rechters in nieuw seizoen De Rechtbank

dinsdag 13 augustus 2019 om 11:00 uur

› Eén presenteert nieuw seizoen


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook