Sterrennieuws
Radio 2 Zomerhit | Vlaanderen

› Wie ontvangt de Radio 2 Zomerhit 2014?

Vlaanderen Muziekland ging de voorbije weken samen met Radio 2 op zoek naar de Zomerhit van 2014; de jaarlijkse bekroning door Radio 2 van het beste nummer uit de populaire Vlaamse muzieksector van het afgelopen jaar. Clouseau hoort dit jaar met Laatste Keer bij de vier finalisten en maakt kans om bekroond te worden tot de Zomerhit van 2014 nu zaterdag 23 augustus tijdens de feestelijke finale in Blankenberge.

Laatste Keer, de derde single uit het album Clouseau. In juni onthulden Koen en Kris de stomende video voor Laatste Keer met in de hoofdrol de Vlaamse acteur Louis Talpe.

De Sportpaleisconcerten in december zijn de kers op de taart van hun succesvolle tournee doorheen Vlaanderen, die in april startte en meer dan 40 optredens telt. Clouseau is deze zomer nog te zien op talrijke festivals en Laatste Keer zal er zonder twijfel voor het nodige feestgedruis zorgen! Vandaag is het album Clouseau goed voor platinum status.

Clouseau is genomineerd samen met Christoff, De Romeo's en 2 Fabioloa.


› Gepubliceerd dinsdag 19 augustus 2014 om 10:40 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook