Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› High School Musical komt naar Antwerpen

Je kon er vorig jaar echt niet omheen, het immense succes van de muzikale film High School Musical. Puberend Vlaanderen ging volledig plat op de buik voor de avonturen van de razend knappe Troy (Zac Efron) en de ontwapenende charme van Gabriela (Vanessa Anne Hudgens). Nadat de film in Amerika alle verkooprecords brak, kunnen we ook hier spreken van een echte hype. Te vergelijken met de gekte rond Grease in de jaren ??70.

High School Musical is een verhaal over tieners op de middelbare school, kriebels in de buik, vriendschap, jaloezie en keuzes maken in het leven. Hoofdfiguren zijn Troy en Gabriela. Hij is een populaire basketbalspeler, zij een verlegen boekenwurm. Maar het is de passie voor muziek die hen samenbrengt en ook anderen verovert? De zowel romantische als opzwepende songs doen iedere tiener de soms harde schoolrealiteit vergeten.

Het heeft dan ook niet lang geduurd voor de film naar het theater werd gebracht. De musicalversie heeft zowel in de VS als daarbuiten gezorgd voor volledig uitverkochte zalen. Het verhaal live beleven is immers nog grootser. Hoog tijd dus, dachten Joop van den Ende Theaterproducties en Music Hall om de musical ook naar de Vlaamse zalen te brengen.

Speeldata:

In de stadsschowburg in Antwerpen:
Vrijdag 26 juni t.e.m. zondag 28 juni

In de Capitole in Gent:
Vrijdag 30 oktober t.e.m. zondag 8 november

Ticketprijzen:

GS: 42,50 euro
Cat 1: 37,50 euro
Cat 2: 32,50 euro
Cat 3: 27,50 euro
Cat 4: 22,50 euro


› Gepubliceerd maandag 9 maart 2009 om 21:12 uur door Tom Bergs
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook