Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› The Place Beyond the Pines vanaf 7 augustus beschikbaar

Met The Place Beyond the Pines brengt Warner Home Video op 7 augustus een van de sterkste staaltjes cinema van het afgelopen jaar uit op DVD en VOD. Ryan Gosling, Eva Mendes en Bradley Cooper schitteren in dit hartverscheurend mooie drama over vaders en zonen, liefde en het lot. Met knap camerawerk en scherpe dialogen illustreert regisseur Derek Cianfrance (Blue Valentine) nogmaals zijn kunnen. The Place Beyond the Pines is een titel die u niet mag missen, al was het maar voor de ontblote tattootorso van Ryan Gosling.

SYNOPSIS

Luke (Gosling) is een professionele motorrijder en komt erachter dat hij een zoon heeft van zijn ex-vriendin, waarmee hij al een jaar geen relatie meer heeft. Luke besluit per motor banken te beroven om zijn zoon financiële ondersteuning te kunnen bieden. Hij raakt echter verzeild in een gewelddadige confrontatie met een jonge politieagent (Cooper). De gevolgen hiervan strekken tot aan de volwassen levens van hun zonen.


› Gepubliceerd maandag 1 juli 2013 om 18:03 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Kooptip

dinsdag 17 juli 2018 om 00:00 uur

› Kamping Kitsch Club 2018: The Compilation

vrijdag 29 juni 2018 om 08:00 uur

› Ready Player One is vanaf 8 augustus beschikbaar


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook