Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Ibernice MacBean stelde Little Black Curls voor

Woensdagavond 17 april werd het nieuwe album 'Little Black Curls' van Ibernice MacBean voorgesteld in de bekende Brussels jazzclub The Music Village. O.a. Paul Michiels stond haar bij op het podium.

Zangeres Ibernice MacBean is Nederlandse en studeerde aan het conservatorium in Rotterdam. Zij geniet vooral bekendheid in België, waar ze als zangeres samenwerkte met grote namen als Zap Mama, Mark King, Jack Van Poll en Paul Michiels. Ibernice is in België tevens ook gekend als vocal coach van The Voice van Vlaanderen.

Haar gloednieuw album “Little Black Curls” werd opgenomen met als thema In a Movie State of Mind; de beste jazzy songs ooit geschreven of gebruikt in films.

Deze verzameling van klassiekers zijn afkomstig uit een aantal van haar favoriete films en bevat tevens adembenemende interpretaties van ‘Moon River’ uit Breakfast At Tiffany’s, ‘Harlem Blues’ uit Mo Better Blues en ‘Makin Whoopee' uit ‘The Fabulous Baker Boys’. Het album bevat ook enkele geweldige duets met de befaamd Belgisch zanger Paul Michiels (Makin’ Whoopee) en Brahim (Don’t give up).


› Gepubliceerd zondag 21 april 2013 om 13:47 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook