Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Welke vrouwen mogen mee op groepsdate in Boer zkt vrouw?

De toon is gezet. Na een gezellig diner met Dina Tersago, stonden boeren Aster en Adriaan uit Berlare, Giovanni uit Beauvoorde, Eddy uit Geel en de Oosterzeelse Paul te popelen om hun briefschrijfsters te ontmoeten in het park van Beervelde. Daar konden de boeren de vrouwen achter de brieven beter leren kennen tijdens een speeddate-sessie. Iedereen had 5 minuten om een goede eerste indruk te maken. Na de speeddates, moesten onze boeren elk 5 vrouwen kiezen die ze wilden uitnodigen voor een groepsdate. Soms volstaan enkele minuten om te ontdekken of het klikt…

Eddy koos voor Hildegard (Pulderbos), Chantal (Sint-Amands), Suzy (Geel), Els (Hoboken) en Karine (Averbode).

Adriaans oog viel op Lien (Zedelgem), Layla (Zonhoven), Sam (Turnhout), Julie (Bellegem) en Emely (Roeselare).

Adriaans broer Aster was onder de indruk van Debbie (Tielrode), Wendy (Stekene), Marijke (Koersel), Isabelle (Buggenhout) en Valérie (Ekeren).

Giovanni koos voor Natacha (Ieper), Emelie (Diksmuide), Liesbeth (Mol), Kelly (Boortmeerbeek) en Anouschka (Zelzate).

Paul nodigde Ludwine (Bissegem), Chrisje (Rillaar-Aarschot), Bernadette (Boechout), Monique (Sint-Kruis-Brugge) en Krista (Deurne) uit voor de groepsdate van volgende week.

Na hun korte, eerste kennismaking tijdens de speeddate, gaan de boeren op maandag 10 september 2012 op groepsdate met hun 5 dames. De ene boer gaat de sportieve toer op, terwijl de andere meer romantische oorden opzoekt. Maar ook op het einde van de tweede aflevering van Boer zkt Vrouw volgt een keuzemoment. Na de daguitstap moeten Eddy, Adriaan, Aster, Giovanni en Paul immers alweer 2 vrouwen naar huis sturen.


› Gepubliceerd maandag 3 september 2012 om 21:50 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook