Sterrennieuws
Evenement | Brussel

› Frank Boeijen op 27 april 2012 in AB Brussel

Met 35 jaar muzikale bagage en bevlogen muzikanten staat Frank Boeijen ook komend seizoen weer op de planken in de AB. De Nijmeegse zanger/liedjesschrijver is er een graag geziene gast vooral omdat hij zichzelf en zijn liedjes voortdurend opnieuw uitvindt. Voor Boeijen primeren de puurheid en schoonheid van zijn songs: hij gooit graag alle ballast overboord en zoekt steeds naar nieuwe invalshoeken die het publiek de essentie van de liedjes laten beleven. Dat maakt dat hij ook de vrijheid kan nemen om zich niet te beperken tot een avondje ‘greatest hits’, en moeiteloos verwondering weet op te wekken met nieuw of minder bekend werk.

De zanger laat zich op zijn muzikale reis seconderen door uitstekende muzikanten. Zij creëren samen een unieke sound, een prachtige blend van akoestische en elektrische instrumenten, die warm en troostend klinkt. Dat levert een harmonische rijkdom op: van intieme, breekbare liedjes tot energieke powersongs en filmische sfeernummers. Hij is de edelsmid van de oude kroonjuwelen en van nieuwe parels. Samen met zijn band laat hij ze blinken tijdens een sprankelend concert.

Info en tickets

Tickets: €25 via http://www.abconcerts.be.


› Gepubliceerd zaterdag 25 augustus 2012 om 14:30 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook