Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› UEFA Champions League opnieuw bij 2BE vanaf 22 augustus

De nationale voetbalcompetities zijn intussen weer volop op gang gefloten en dat betekent dat ook de poulefase van de UEFA Champions League met rasse schreden dichterbij komt. Landskampioen RSC Anderlecht moet nog één obstakel zien te overwinnen om zich te verzekeren van een plaatsje op het kampioenenbal. In de play-offs van de Champions League nemen ze het op woensdag 22 augustus 2012 op tegen het Cypriotische AEL Limassol. De wedstrijd is live te volgen bij 2BE.

De spanning is te snijden bij Anderlecht aan de vooravond van de dubbele confrontatie met Limassol. Na het afspringen van de transfer van goudhaantje Matias Suarez kan de landskampioen de vetpotten van de Champions League immers goed gebruiken. Limassol belooft echter geen hapklare brok te worden. In de vorige ronde schakelden ze het paars-witte ‘zwarte beest’ Partizan Belgrado uit.

De spelersgroep van nieuwbakken coach John Van den Brom staat alvast op scherp. Een goed resultaat in Cyprus wordt van cruciaal belang met het oog op de terugmatch van volgende week in het Constant Vanden Stock Stadion. Het woord is nu aan Dieumerci Mbokani, Milan Jovanovic, Lucas Biglia en co om de poorten naar de groepsfase van het kampioenenbal helemaal open te beuken.

Tom Coninx ontvangt voetbalkenner Aad De Mos in de studio in Vilvoorde. Niko Lainé is de commentator van dienst vanuit Cyprus.

Het beste voetbal, de grootste sterren, de mooiste competitie van de wereld.

Play-offs UEFA Champions League bij 2BE
Heenwedstrijd
AEL Limassol vs. RSC Anderlecht op 22 augustus 2012 vanaf 20.25


› Gepubliceerd dinsdag 21 augustus 2012 om 20:27 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook