Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Bloc Party op 19 februari 2013 in Lotto Arena Antwerpen

Gisteren op Pukkelpop stuurde Bloc Party een duidelijke boodschap uit. Ze zijn terug en dat hebben we geweten. Hoewel Kele Okereke ook solo de bal niet missloeg de afgelopen jaren, bleek het, niet alleen voor de fans maar ook voor de band, een uitgemaakte zaak dat ze samen sterker staan. Met 'Silent Alarm' breekt Bloc Party potten in 2005. Ze drukken meteen hun stempel op de indierock muziek met hun unieke, opzwepende en hectische songs. Energiek, overtuigend en spannend overweldigt Bloc Party vriend en vijand. “Banquet” en “Here We Are” maken deel uit van de soundtrack van een generatie. Het startschot is gegeven.

‘A Weekend In The City’ bevestigt in 2007 het talent van Kele Okereke en co. In 2008 kondigt single “Mercury” de komst van hun derde plaat ‘Intimacy’ aan. Bloc Party blijft zichzelf heruitvinden met een slimme mix van pop, new-wave, post-punk, indie en techno.

Maandag laat Bloc Party zijn vierde langspeler ‘Four’ op de wereld los. Single “Octopus” schelt al enkele weken in hoge rotatie door de luidsprekers van de radio en gisteren werd het hele album alvast voorgesteld op Studio Brussel. Het recept blijft hetzelfde en dat geldt ook voor het effect. Goede dingen moeten niet veranderen. Bloc Party is weer alive and kicking en staat te popelen om dat aan iedereen te laten zien. Een voorsmaakje kregen we gisteren al op Pukkelpop, maar er is meer want in februari laat Bloc Party zijn wervelwind door de Lotto Arena waaien.

Op 19 februari verwachten we ons aan een spannend carrière-overzicht en een strakke portie nieuw werk. Zet je schrap voor een stevige injectie indierock! Tickets zijn beschikbaar vanaf dinsdag 21 augustus om 9u.

Info en tickets

Tickets via Proximus Go For Music: 0900/260.60 of www.proximusgoformusic.be

Ticketprijs: 30 euro (excl. servicekosten)


› Gepubliceerd vrijdag 17 augustus 2012 om 11:06 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook