Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Tom Dice geeft aftrap Marktrock 2012 bij MNM in Radiohuis R

Vanmiddag om 13u00 gaf Tom Dice reeds de aftrap voor Marktrock 2012 met een livesessie in het Radiohuis R bij MNM. Via de radiozender kon je exclusief kaartjes winnen om dichtbij je favoriete artiest te zijn. Zaterdag 11 augustus komt Marco Z er nog langs en op 12 augustus Stan Van Samang. Sterrennieuws was erbij en maakte een fijne fotoreportage!

MNM maakt heel wat programma's vanop Marktrock en je kan alles volgen via MNM op vrijdag 10 augustus nog tot 23u, op zaterdag 11 augustus van 10u tot 23u en op zondag 12 augustus van 10u tot 19u.

Op vrijdag 10 augustus is er de finale van 'Start to DJ', een talentenwedstrijd voor jong DJ-talent, zowel op MNM als OP12. Van 19u tot 23u kan je de finale van MNM Start to DJ live meemaken op het M. de Layensplein, maar dus ook op MNM en OP12 van 21u tot 23u.

Ook de MNM Summerclub On The Road is te gast op Marktrock. De blauwe MNM-bus staat voor de gelegenheid gedurende 3 dagen op het Margaretaplein in Leuven.

De livesessie van Tom Dice kan je morgen, zaterdag 11 augustus, op MNM beluisteren. Maar de ongeduldigen kunnen nu reeds terecht in een Sterrennieuws-fotoreportage naast dit artikel!


› Gepubliceerd vrijdag 10 augustus 2012 om 18:20 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook