Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› M-idzomerfestival 2012 in Leuven: het programma van zaterdag 4 augustus

Het Depot, 30CC en M zijn al aan de derde festivaldag van het M-idzomerfestival gekomen. Nog tot en met morgenavond vindt M-idzomer voor de derde keer plaats in M – Museum Leuven, in het hartje de stad. De drie Leuvense cultuurhuizen bundelen naar goede gewoonte de krachten en stelden opnieuw een fris en eigentijds festivalprogramma samen. De muzikale uitschieters vandaag zijn Absynthe Minded, Intergalactic Lovers en The Me In You. Comedy komt van Guga & MC Seppe Torremans. Sterrennieuws overloopt graag het programma van vandaag.

The Me In You opent de Belgische muzikale zaterdag. Een vijftal met roots in het Hageland. Hun net verschenen debuut 'Forgotten Clothes' zorgde voor laaiende recencies en single 'Girl In Armour' werd een hit op StuBru. Ingetogen melodieën en meerstemmige harmonieën zullen op M-idzomer de fanbase alleen maar laten groeien. Voer voor liefhebbers van Nick Drake, Spaklehorse en Novastar.

Intergalactic Lovers is de muzikale speeltuin van Lara Chedraoui, Brendan Corbey, Maarten Huygens en Raf De Mey. Vorig jaar brachten ze debuut ‘Greetings & Salutations’ uit. Pers en publiek gingen meteen voor de bijl en ook live blaast het viertal iedereen van zijn sokken. Hits Delay, Fade Away en de nieuwe single Feel For You zullen ongetwijfeld luid meegezongen worden!

Zaterdag afsluiten doet Absynthe Minded. De Gentse groep speelt sinds hun album Absynthe Minded definitief mee met de grote jongens. Bert Ostyn en co. schudden de hits (My Heroics, Part One! Envoi! Moodswing Baby!) uit de mouw en maken van elke live-show een belevenis. Hun jongste single Space is alweer een schot in de roos! Hun album As it Ever Was laat weer een nieuwe kant horen van de band en toch behoudt het de typische Absynthe Minded-feel!

Het programma van zaterdag 4 augustus 2012

21u30: Absynthe Minded
19u45: Intergalactic Lovers
19u30: Nu nog even niet @forum
23u10: Sprekende Ezels Deluxe @antichambre
19u00: Kasper Vandenberghe en Kurt Vandendriessche @exporuimte
18u45: Cia Dansa Mariantónia Oliver & Petita Lula @antichambre
18u15: The Me In You
18u00: Guga & MC Seppe Toremans @forum
17u30: De werktank @antichambre + platform buiten

Doorlopend:
Pop-up Bib @antichambre
Sol Lewitt
Ines Lechleitner
Van voor Teniers tot na Ensor
De stijle, want


› Gepubliceerd zaterdag 4 augustus 2012 om 00:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook