Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen / Nederland

› Nieuwe single Nick & Simon heet Alles Overwinnen

Vanochtend is de gloednieuwe single van Nick & Simon “Alles Overwinnen” op diverse Nederlandse radiostations in première gegaan. Deze nieuwe single is de voorloper van het op 21 september te verschijnen vijfde Nick & Simon album “Sterker”. “Alles Overwinnen” is vanaf nu te downloaden op diverse platforms en zal vanaf 10 augustus ook als cd-single in de winkels liggen. De bijbehorende zomerse videoclip zal in de loop van komende week in première gaan en is ook als bonus cd-rom track op de cd-single te vinden.

Het nieuwe album “Sterker” zal op wel heel bijzondere wijze op 19 september gepresenteerd gaan worden in het jubilerende Koninklijk Theater Carré, dat dit jaar haar 125-jarige bestaan viert. Dan geven Nick & Simon een bijzonder concert dat begin mei al in het recordtempo van 30 minuten uitverkocht. Daarna kondigde het duo aan dat fans het evenement mee kunnen beleven in maar liefst 17 bioscopen in Nederland, gelijktijdig met het Carré concert. Omdat ook dit een groot succes blijkt te zijn, bij de keten Pathé zelfs het snelstverkopende live-event ooit in ons land, is er besloten om hieraan vandaag nog eens 38 bioscopen verspreid over het hele land toe te voegen. Dat betekent dus concreet dat liefhebbers van het duo in 55 bioscopen door het hele land het unieke muzikale feestje rond de introductie van “Sterker”, inclusief de binnenkomst op de rode loper, mee kunnen gaan maken! Daarmee is het voor het eerst in de Nederlandse bioscoopgeschiedenis dat er zoveel bioscopen mee doen aan een live-event!

› Gepubliceerd vrijdag 3 augustus 2012 om 11:32 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook