Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Programma Lokerse Feesten 2012: vrijdag 3 augustus

Vanavond starten de Lokerse Feesten. Nog tot en met 12 augustus 2012 kan je er elke avond heel wat grote namen zien. Vanavond op de affiche zien we 't Hof van Commerce, Selah Sue, Damian 'Jr Gong' Marley en Orbital. Sterrennieuws overloopt graag de affiche en het programma.

Programma Lokerse Feesten: vrijdag 3 augustus 2012

20u00: 't Hof van Commerce
21u15: Selah Sue
23u00: Damian 'JR Gong' Marley
01u00: Orbital

't Hof van Commerce
De beste hiphopgroep van België, eindelijk terug met hun eerste album in 7 jaar (‘Stuntman’). Wie kan rappen over Bassie & Adriaan, en ‘hiphopper’ kan laten rijmen op ‘plopperdeplopper’ is per definitie geweldig en zonder concurrentie. Ei jungne shit, wieral nen hit !

Selah Sue
Drie op een rij: van schuchtere maar zeer beloftevolle opener in 2010 tot absolute headliner in 2012. Speelt dit jaar slechts 2 festivals in Vlaanderen (Rock Werchter en LF), en het concert op de Grote Kaai wordt meteen de laatste show in België vooraleer ze aan de verovering van de VS begint. Door Rolling Stone magazine werd ze trouwens getipt als één van de ‘New Faces’ van 2012, en ze zal ook te horen zijn in de trailer van het nieuwe Mad Men seizoen.

Damian 'Jr Gong' Marley
Reggae superster en meest talentvolle en succesrijke zoon-van. Won met ‘Welcome To Jamrock’ 2 Grammy’s en verkocht meer dan een half miljoen exemplaren van het album. Werkte o.m. met Nas (Distant Relatives), Mick Jagger, Joss Stone en Dave Stewart (Superheavy), Bruno Mars en Skrillex. Brengt binnenkort zijn langverwachte nieuwe album uit.

Orbital
Rave-pioniers, en samen met Chemical Brothers, Underworld, Leftfield en Prodigy de vaandeldragers van de dance-scene van de jaren 90. Zijn weer helemaal terug met hun eerste album in 8 jaar, het als vanouds zeer aanstekelijke ‘Wonky’, dat overal op uiterst lovende reacties wordt getrakteerd. In 2009 reeds zeer overtuigend op de LF, en begin april nog voor een uitzinnige AB.

Info en tickets

Gisteren is het allerlaatste 10-dagencombiticket de deur uitgegaan. Je hoeft dus niet meer naar de combiticketvoorverkooppunten te lopen, of via de website te bestellen, op = op!

DAGTCIKETS NOG VOLDOENDE BESCHIKBAAR
De verkoop van dagtickets gaat een stuk harder dan vorig jaar, maar momenteel zijn er nog voor alle 10 onze festivaldagen dagtickets te koop, via www.lokersefeesten.be of via een MediaMarkt-filiaal.

TICKETS TIJDENS DE LOKERSE FEESTEN
Ook tijdens de Lokerse Feesten kan je via www.lokersefeesten.be of via een MediaMarkt-filiaal tickets blijven kopen (voor de dagen die dan nog moeten volgen). Tot op de dag zelf kan je dit doen.

Of je kan de avond zelf terecht aan de kassa's aan de ingang van het terrein, zolang er tickets beschikbaar zijn.


› Gepubliceerd vrijdag 3 augustus 2012 om 00:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook