Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Feest in het Park 2012 in Oudenaarde: gratis toegang op zondag 26 augustus

De organisatoren zijn zeer blij dat Oudenaarde en zijn inwoners Feest in het Park met open armen ontvangen. Een festival brengt toch ook wat overlast mee. Feest in het Park pakt daarom dit jaar opnieuw uit met een gratis festivaldag. Ze willen hiermee Oudenaarde en haar buurtgemeenten bedanken voor de jarenlange steun. Uiteraard is iedereen welkom om op zondag 26 augustus gratis te komen meegenieten van optredens van Absynthe Minded, Beenie Man, Merdan Taplak, Internationals, The Inspector Cluzo & the fb horns, El gringo van The Gimmers en veel meer.

Je moet er wel iets voor over hebben natuurlijk! Er zijn twee opties om dat gratis ticket te verkrijgen: of je surft naar deze Sterrennieuws-hyperlink, of je bestelt een pintje in het officiële Fi:hP café, Kaffee Hyppo St. Walburgastraat 17 in Oudenaarde en vraag er meteen uw ticket bij.

Een combiticket is in principe voldoende om op zondag toegelaten te worden op het festivaL, zolang de maximum capaciteit niet is bereikt. Met een zondagticket krijg je wel voorrang. De organisatoren raden alle combi-ticket eigenaars aan zo’n gratis ticket te reserveren.

De organisatie wil ook nog even meegeven dat ook de voorverkoop nog steeds loopt als een trein. Er zijn wel nog voldoende tickets te verkrijgen, maar u doet er best aan die in voorverkoop te kopen! Meer info over tickets vind je op deze Sterrennieuws-hyperlink.

Op Feest in het Park kan je vanaf donderdag 23 augustus tot en met zondag 26 augustus 2012 de festivalzomer afsluiten met concerten van oa. The Dandy Warhols, Kelis, Black Box Revelation, Cassius, Goose, Groove Armada, Arsenal, Beenie Man, Jah Cure, Kraantje Pappie, Absynthe Minded, Trixie Whitley, Fat Freddy’s Drop, Felix da Housecat, Erol Alkan, Aeroplane, The Magician, De Jeugd van Tegenwoordig, ‘t Hof van Commerce en vele anderen.


› Gepubliceerd woensdag 1 augustus 2012 om 21:53 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook