Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Laatste voorbereidingen voor M-idzomer Festival in Leuven

Luc Delrue, intendant van M, en Mike Naert, directeur van Het Depot, treffen de laatste voorbereidingen voor vier dagen muziek, comedy, performance, woord, dans en expo in de tuin van het museum.

Het museumgebouw en de dakterrassen van M vormen de unieke setting voor M-idzomer: een multidisciplinair festival in een ontspannen sfeer. Dit jaar hebben we een straf programma met namen zoals CocoRosie, Intergalactic Lovers, Jazzanova, José James, Absynthe Minded, Xander de Rycke, Otto-Jam Ham & Stijn Van de Voorde, Spinvis en Isbells.

Voor of tijdens het muzikale feest kun je de koelte opzoeken bij de reusachtige muurtekeningen van Sol LeWitt, de Amerikaanse conceptuele kunstenaar (1928-2007) wiens wall drawings voor het eerst op grote schaal zijn te bezichtigen in België. De feestelijke deuren van Mid-zomer openen elke dag om 17u30.

Laatste tickets: Absynthe Minded

Zaterdag sluit Absynthe Minded af in stijl. De Gentse groep speelt sinds hun album Absynthe Minded definitief mee met de grote jongens. Bert Ostyn en co. schudden de hits (My Heroics, Part One! Envoi! Moodswing Baby!) uit de mouw en maken van elke live-show een belevenis.

Let op: de dagtickets voor Absynthe Minded lopen als een vuurtje, dus haast je als je er zaterdag 4 augustus wil bij zijn!

Info en tickets

M | Vanderkelenstraat 28 | Leuven
Met een dagticket kun je alles meepikken; van concerten tot performances en tentoonstellingen.

VVK: combi 4 dagen € 75 / dagticket € 23
online of in de ticketbalie van M, de ticketbalie van 30CC en alle FNAC-filialen.
KASSA: combi 4 dagen € 75 / dagticket € 25


› Gepubliceerd dinsdag 24 juli 2012 om 11:21 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook