Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Aftellen naar Tomorrowland 2012 op 27 - 28 - 29 juli

Op vrijdag 27, zaterdag 28 & zondag 29 juli 2012 vindt de 8ste en volledig uitverkochte editie van Tomorrowland plaats in het recreatiedomein De Schorre in Boom. Een dag vroeger start ook DreamVille, de Tomorrowland camping. Tomorrowland neemt al enkele jaren een voortrekkersrol onder de festivals op vlak van lekker eten voor al zijn bezoekers. Na de warme bakker met verse stokbroden op DreamVille, Roger Van Damme met uitmuntende deserts, glutenvrije maaltijden van Lombardia, de open keuken van Wout Bru en cocktails van SIPS, tovert Tomorrowland nu ook Sergio Herman uit hun magische hoed.

Sergio Herman, de 3sterren chef én liefhebber van elektronische muziek, zal zelf een volledig 7 gangen menu inclusief wijnen, op een unieke locatie op het festival komen bereiden. De winnaars krijgen een mooi gedekte tafel in het midden van de natuur en krijgen het summum van gastronomie geserveerd. Sergio Herman “Het is voor mij de eerste keer dat ik naar Tomorrowland ga en ik kijk er enorm naar uit om tussen al die top dj’s te kunnen staan, weliswaar als kok, maar ga zeker proberen een dj-set mee te pikken”.

Acht lekkerbekken zullen de kans krijgen om deze unieke ervaring te winnen, inclusief 8 felbegeerde Full Madness Combi kaarten voor het festival en DreamVille Easy Tent toegangen op de camping. Het enige wat ze moeten doen is een originele foto trekken van zich zelf met het Tomorrowland logo en dit posten op hun Facebook Timeline cover. De origineelste inzending wint deze buitengewone prijs.

Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery…


› Gepubliceerd zondag 22 juli 2012 om 21:27 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook