Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› De Supercup: Anderlecht-Lokeren live bij 2BE

Zondag start het nieuwe voetbalseizoen met de Supercup, de match tussen landskampioen Anderlecht en bekerwinnaar Lokeren. Anderlecht kan de Supercup al voor de 10de keer winnen; Lokeren speelt hem voor de eerste keer.

Bij Anderlecht zijn alle blikken gericht op de nieuwe coach John van den Brom. De Nederlander predikt aanvallend voetbal, speelt en denkt vooruit en dat klinkt de paars-witte supporters als muziek in de oren. Tegen Lokeren volgt de eerste grote test. Lokeren en Peter Maes willen dan weer de sterke prestaties van vorig seizoen bevestigen.

De bekerwinst heeft heel wat losgemaakt bij de supporters. De abonnementenverkoop is zelfs verdubbeld: het is duidelijk, het voetbal leeft weer in het Waasland.

Tom Coninx is uw gastheer in het Constant Van den Stockstadion vanaf 17.45. Aimé Anthuenis -ex-Lokeren, ex-Anderlecht- is de gast. Niko Lainé geeft het commentaar, Wouter Laarmans doet de interviews.


› Gepubliceerd zondag 22 juli 2012 om 00:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook