Sterrennieuws
Evenement | Brussel

› The Vaccines op 19 oktober 2012 in AB Brussel

‘What Did You Expect From The Vaccines?’ moet zowat de meest relativerende albumtitel zijn sinds ‘Is This It?’ van The Strokes. Niet toevallig is dat de groep waar het Londense viertal The Vaccines voortdurend mee vergeleken wordt. Qua geluid. Qua spirit. Qua hoge verwachtingen. Volgens de Britse pers is rock immers morsdood op dit moment. En dan was er opeens dat wonderlijke ‘Wreckin’ Bar (Ra Ra Ra)’. Een single die amper 1’24” duurt en op een aanstekelijke manier The Ramones verbindt met The Libertines. Sommige radiomakers draaiden hem zelfs twee keer na elkaar.

“I think it takes balls to make simple music,” zei The Vaccines zanger Justin Young ooit. En zo is het. The Vaccines zijn een lekker ouderwetse rockroep die er in slaagt om na een halve eeuw popgeschiedenis heel fris voor de dag te komen. Hun managers waken ook over Franz Ferdinand en Kaiser Chiefs. Dat soort van opwinding dus.

Hun tweede album ‘The Vaccines Come Of Age’ is in de maak en werd opgenomen in Brussel. De voorloper en single ‘No Hope’ belooft alvast veel goeds. En Brussel: dat is waar de band opnieuw zal triomferen! In AB welteverstaan.

Info en tickets

vrijdag, 19 oktober 2012 om 20u00
Tickets: €22.00 via deze link

De voorverkoop start op woensdag 18 juli om 11u00.


› Gepubliceerd maandag 16 juli 2012 om 15:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Evenement

maandag 1 februari 2016 om 12:07 uur

› Isabelle Beernaert brengt Under My Skin

donderdag 28 januari 2016 om 18:03 uur

› Deze levende legende steunt Sven Nys

dinsdag 19 januari 2016 om 09:26 uur

› Natalia start In My Blood Summer Tour op 3 locaties


Sterrennieuws © 2008 - 2016
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook