Sterrennieuws
Evenement | Internationaal

› Laura Beyne vertrekt naar Miss World 2012

Morgen, maandag 16 juli, vertrekt Laura Beyne, Miss België 2012, naar Ordos, Mongolië in China om ons land te verdedigen op de verkiezing van Miss World 2012. Laura zal daar 5 weken verblijven voor voorbereidingen van de verkiezing en ze zal natuurlijk ook het land bezichtigen.

Ordos, een grote stad in deprovincie Mongolië in het Noorden van China, is omcirkeld door de Gele Rivieren gelegen aan de Chinese Muur. De temperatuur is er momenteel aangenaam, rond de 25°. De voorbije maanden heeft Laura zich al goed kunnen voorbereiden. Allereerst deed ze een prachtige fotoshoot met Marnix de Paepe aan onze Belgische kust.

Verder kreeg ze Engelse en Spaanse les bij Elan-Languages, leerde ze haar mooie haren coifferen bij de Client dankzij Paul Mitchell en kreeg ze make-up les. Tijdens de volledige voorbereidingsperiode in China moet ze er trouwens elke dag uitzien als een echte diva.

Op het programma staan verschillendeuitstappen, onder andere naar Shanghai, waar the World Designer Award zal uitgereikt worden ennaar Changshu, de hoofdstad van dezuidelijke provincie Hunan, waar de temperatuur zal stijgen naar 35°.

Tijdens haar verblijf zal Laurade kans krijgen om aan de verschillende semi-finals van Miss World deel te nemen:
- Miss World Beach Beauty Final
- Miss World Sportswomen Final
- Miss World Talent Show Final
- Miss World Top Model Final
- Beauty with a purpose, elke Miss moet in haar land het goede doel steunen.

We wensen Laura een heel leuk verblijf in China, een mooie en unieke levenservaring op deze grootse verkiezing en heel veel succes!


› Gepubliceerd zondag 15 juli 2012 om 01:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook