Sterrennieuws
Evenement | Brussel

› Tyga verzorgt voorprogramma Nicki Minaj op 18 oktober 2012 in Vorst Nationaal

Nog meer goed nieuws voor alle hiphop fans! Tyga, de jongste telg van de internationale rapscene en tevens de nieuwste protégé van Lil Wayne, wordt special guest bij het concert van Nicki Minaj op 18 oktober in Vorst Nationaal. Tyga warmt op voor het nieuwste grote talent van de VS; de excentrieke Nicki Minaj.

Michael Nguyen Stevenson is zijn echte naam. Maar we kennen hem beter als Tyga. Tyga groeit op in California maar blijft trots op zijn Vietnamese en Jamaïcaanse roots. Al van jongsaf aan raakt Tyga gefascineerd door Eminem, 2Pac en Nas. Muziek wordt zijn passie. Hij investeert al zijn zuurverdiende spaarcenten in een homestudio en de bal gaat aan het rollen. Travie McCoy, frontman van Gym Class Heroes, merkt hem op en vraagt de jonge rapper mee op tour. Tyga neemt zijn eerste album 'No Introduction' op en komt zo in contact met zijn toekomstige mentor Lil Wayne. Ondertussen heeft Tyga zijn eerste album bij Young Money/ Cash Money uit. ‘Careless World: Rise of The Last King’ bevat onder andere de dikke hit in wording “Far Away”, maar ook samenwerkingen met Drake en Lil Wayne. Twee vliegen in één klap op 18 oktober: Tyga, een te ontdekken talent en Nicki Minaj, de nieuwste rage in muziekland op één podium in Vorst Nationaal!

Info en tickets

Tickets via Proximus Go For Music: 0900/260.60 of www.proximusgoformusic.be

Ticketprijs (excl. servicekosten): 45 euro


› Gepubliceerd zaterdag 7 juli 2012 om 10:39 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook