Sterrennieuws
Evenement | Brussel

› Melody Gardot op 9 november 2012 in Koninklijk Circus Brussel

Twee jaar lang toert de mooie en mysterieuze Melody Gardot de wereld rond om haar tweede prachtalbum ‘My One and Only Thrill’ voor te stellen. Nu is ze klaar voor een nieuw avontuur, voor nieuwe ontmoetingen en nieuwe culturen. Melody laat zich voeren door de muziek van de Marokkaanse woestijn, door de klanken van de straten van Lissabon en door de tango van Buenos Aires. Ze dompelt zich onder in de geluiden van de stad, ze observeert de mensen, leert Portugees en eigent zich een nieuwe muziekstijl toe die ze mixt met haar atypische blues & jazz. Het resultaat ademt de hypnotiserende ritmes van fado, tango en samba. ‘The Absence’ is wederom even verrassend als magisch en briljant.

Terug in de VS laat Melody zich omringen door buitengewone muzikanten waaronder John Leftwich (bas), Paulihno DaCosta (slagwerk) en vooral Heitor Pereira (productie). Heitor, de vroegere gitarist van Sting, blijkt een perfecte partner voor Melody. Hij schrijft de arrangementen van alle elf nummers. De nieuwe nummers zetten de luisteraar aan om op reis te gaan met de zon op het gezicht en de wind in de rug. « Mira » de eerste single is een mooi staaltje bossanova met perfecte ritmes en de indrukwekkende stem van de zangeres. De clip voor het nummer werd opgenomen in de straten van Rio de Janeiro en doet nog meer wegdromen. Melody Gardot wordt op handen gedragen door de internationale pers en nodigt haar fans uit om haar nieuwe repertoire live te komen ontdekken. De schitterende Melody Gardot staat op vrijdag 9 november in het Koninklijk Circus. De voorverkoop start aanstaande dinsdag 10 juli om 10u30.

Info en tickets

Tickets via Proximus Go For Music: 0900/260.60 of www.proximusgoformusic.be

Ticketprijzen (excl. servicekosten): 32 euro - 28 euro - 25 euro


› Gepubliceerd zondag 8 juli 2012 om 13:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook