Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Justin Bieber op 10 april 2013 met Believe Tour in Sportpaleis Antwerpen

De populariteit van Justin Bieber kent geen grenzen. Drie jaar na de uitbraak van 'Bieberfever' - tegenwoordig ook de naam van zijn officiële fanclub - kunnen we spreken van een ware 'Bieber-epidemie'. Het 18-jarige Canadese idool scoort hit na hit en breekt record na record. Met zijn muziek en via sociale media veroverde hij al bijna 23 miljoen jonge harten. Het concert dat hij vorig jaar in het Antwerpse Sportpaleis gaf, was razendsnel uitverkocht. Voor alle Belgische fans is er goed nieuws: op woensdag 10 april 2013 staat Justin Bieber opnieuw op het podium van het Sportpaleis. De kaartverkoop start op donderdag 5 juli om 9.00 uur.

Op 19 juni 2012 verscheen Bieber's nieuwste album Believe. In de twee weken ervoor legde hij met z'n team ruim 25.000 km af om het album in zeven Europese landen te promoten. Overal waar Justin kwam, werd hij toegejuicht door een grote menigte hysterische Bieberfans. Believe is het derde studio album van Justin Bieber. Op 23 maart verscheen de eerste single Boyfriend, die werd gevolgd door Die in your Arms, Turn to You, Right Here en As Long as You Love Me. Op het album staan onder meer duetten met Drake, Nicki Minaj en Big Sean.

Bieber is de eerste soloartiest die voor zijn achttiende verjaardag drie nummer 1 platen in de Billboard album chart had. Dat Bieber zijn eigen records blijft breken, blijkt uit de stormloop op tickets voor zijn Believe Tour concerten in Amerika. Alle 48 geplande concerten waren daar binnen enkele uren uitverkocht. De twee shows die Bieber in Madison Square Garden in New York (capaciteit 20.000 personen) zal geven, waren zelfs binnen de 30 seconden uitverkocht. Ook voor het concert in Antwerpen kan je dus maar beter niet te lang wachten met het bestellen van je tickets!

Info en tickets

10/04/2013 - Sportpaleis, Antwerpen om 20u00

tickets:
€ 38 | 48 | 55 | 65
Golden Circle: € 85
prijzen incl. servicekosten + € 0,50 mobiliteit

verkoop:
Vanaf donderdag 5 juli om 9u via:
www.teleticketservice.com
of 070/345.345


› Gepubliceerd maandag 2 juli 2012 om 08:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook