Sterrennieuws
Evenement | Brussel

› PIAS Nites 2012 met 2manydjs

[PIAS] is bijzonder trots om 2manydjs live toe te voegen aan de affiche van [PIAS] Nites 2012 in Brussel, op vrijdag 17 februari.

België’s bekendste broers maken natuurlijk al lang geschiedenis op het [PIAS] label en zullen het podium innemen met hun ongelooflijke Under The Covers show. Dit audiovisueel spektakel waarbij platenhoezen tot leven komen in een non-stop animatie wekt elke keer weer bewondering op. Het is al jaren geleden dat 2manydjs in Brussel speelden wat hun komst nog specialer maakt!

Het enorm ambitieuze en compleet originele Under The Covers concept brengt de Dewaele broers weer terug naar hun bronnen – als heer en meester van hun eigen online radiozender. Radio Soulwax was er al aan het begin van hun parcours en leverde de 2manydjs bootlegs en het gelijknamige succesalbum op. Met bijna een decennium ervaring brengt het duo nu Radio Soulwax naar een nieuw niveau. Tune in.

De laatste naam van de affiche is Renaud Deru (Mustang) die ook op 17 februari zijn nieuwe soloproject Attar! (spreek uit Attari) voorstelt.


› Gepubliceerd woensdag 28 december 2011 om 09:28 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook