Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Feestbeest Said Aghassaiy aan de slag voor Life!tv

Life!tv heeft zijn eerste mediatransfer op zak: Said Aghassaiy, de man achter het succes van het liedje "waar is da feesje, hier is da feesje'', zal zijn creatieve brein inzetten voor Life!tv. Said Aghassaiy, beter bekend als Pita Said, presenteert reeds bij Life!tv het muziekprogramma "Music 41". Naast zijn presenteerwerk zal Said meewerken aan nieuwe programma's en hij zal zich ook vervolmaken in camera- en montagewerk.

Gert Van Mol, CEO Life!tv: "We leerden Said enkele maanden geleden kennen in de opstartfase van een nieuw muziekprogramma voor Life!tv. Said sprak van een braakliggend terrein rond muzikanten in de urban scene, waarmee hij aangaf dat de meeste artiesten die in deze omgeving hun muzikale passie ontwikkelen veelal Belgen van buitenlandse origine zijn. Helaas spelen traditionele muziekzenders hun clips nagenoeg niet. Dat resulteerde uiteindelijk in de creatie van "Music 41", een urban muziekprogramma op Life!tv dat dag na dag een vaste groep kijkers trekt. Said stelt het programma samen en presenteert het. We zijn bijzonder blij dat hij nu ook full time de kaart van Life!tv heeft getrokken en als vaste medewerker de zender mee zal doen groeien.”

Said Aghassaiy: “Het nieuwe team dat sinds enkele maanden Life!tv leidt, heeft een duidelijke visie over waar ze met de tv-zender naar toe willen. Er wordt bij Life!tv televisie gemaakt wars van het vastgeroeste denken dat je bij vele klassieke tv-zenders de dag van vandaag tegen komt. Hun bereidheid om een urban muziekprogramma te brengen, tegen de stroom in, sprak me bijzonder aan.”

Deze week werd ook aangekondigd dat “Waar is da feesje…” het enige Nederlandstalige nummer is in de Ultratop 100 voor 2011.


› Gepubliceerd zaterdag 24 december 2011 om 07:19 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Televisie

zondag 28 oktober 2018 om 19:00 uur

› Niveau 4 op VIER

vrijdag 31 augustus 2018 om 10:51 uur

› Studio 100 TV blaast 10 kaarsjes uit

maandag 20 augustus 2018 om 14:03 uur

› Zaad online besteld en thuis geleverd in Telefacts Zomer


Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook