Sterrennieuws
Muziek | Internationaal

› Leonard Cohen lanceert album Old Ideas op 31 januari 2012

De geruchten zijn waar: op 31 januari 2012 verschijnt het nieuwe album 'Old Ideas' van Leonard Cohen. Het wordt zijn eerste album met nieuw materiaal in acht jaar tijd!

“Listening to the music and poetry of Leonard Cohen is like walking a tight rope above the brackish waters of pleasure and pain, all with the taste of bourbon on your lips.”

“Old Ideas” is Cohen's 12e studio album bij Columbia Records/Sony Music sinds zijn signing bij het label in 1967. Tien nummers lang bezingt Cohen op zijn geheel eigen puur poëtische wijze de meest intense thema’s uit het menselijk bestaan: geloof, liefde, seksualiteit, verlies, de dood... “Show Me The Place”, één van de nieuwe songs, kan je nu al beluisteren via www.leonardcohen.com. Bestel je nu al het album via de pre-order, dan krijg je in return deze song onmiddellijk in je mailbox.

Luisteren naar zijn nieuwe album “Old Ideas” zal je in staat van opwindending en ontroering brengen. Dit album belichaamt de essentie van alles dat Leonard Cohen is: dichter, songwriter, en genie. Het is werkelijk ongelofelijk!

“Old Ideas” is verkrijgbaar in volgende versies: CD, digital download, en 180 gram LP. Fans kunnen ook intekenen op een collector's bundel bestaande uit het album en een gelimiteerde litho van één van zijn kunstwerken. De litho’s zijn digitaal gesigneerd, genummerd en beperkt op een oplage van 5,500 exemplaren wereldwijd.


› Gepubliceerd zaterdag 26 november 2011 om 11:34 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Muziek

vrijdag 19 april 2019 om 13:46 uur

› Nieuw release voor Warhola: Look At Me

vrijdag 19 april 2019 om 13:44 uur

› Nieuwe single voor Portland: Expectations

donderdag 18 april 2019 om 19:00 uur

› Nieuwe zomersingle voor Jo Vally: Wij Leven Nu

vrijdag 12 april 2019 om 00:00 uur

› Ebe Mogyoros lanceert eerste single Alles Min Eén

donderdag 11 april 2019 om 17:00 uur

› Gloednieuwe single voor Micha Marah: Turks Fruit


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook