Sterrennieuws
Radio | Vlaanderen

› Showbizz Bart vanaf september aan de slag bij Radio 2

Showbizz Bart zal vanaf september elke week te horen zijn op Radio 2. Dit maakte hij vandaag zelf bekend in het programma Plage Préférée van Kim Debrie. De presentator was in het verleden al regelmatig te horen op de zender in De zoete inval, maar wordt voortaan een vaste waarde.

Showbizz Bart, pseudoniem van Bart Verbeeck, zal wekelijks te horen zijn in Start je dag en Spits, waar hij verslag gaat uitbrengen van de belangrijkste gebeurtenissen uit showbizzland. Daarnaast wordt hij de showbizzspecialist van de zender. De reporter begon zijn carrière bij Qmusic in 2001, en werd al snel kind aan huis bij bekend Vlaanderen. Sinds 2008 heeft hij ook een vaste rubriek in Story.

"Het is echt fantastisch dat ik voor Radio 2 mag gaan werken, ik ben er ontzettend enthousiast over. Ik wil wel graag MEDIALAAN en mijn voormalige collega’s uitdrukkelijk bedanken. Met veel plezier kijk ik terug op een erg fijne periode bij Qmusic. Ik heb er veel geleerd en mooie kansen gekregen, maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging."

Showbizz Bart

Bart kan niet wachten om te beginnen bij Radio 2. De blonde presentator is al van kinds af aan grote fan van de zender, en beschouwt het als een eer om er aan de slag te gaan.

"De zender heeft de mooiste stemmen, de leukste muziek en de interessantste programma’s. Haar medewerkers heb ik leren kennen als bijzonder getalenteerde, gepassioneerde, creatieve en lieve radiomakers. Ik heb mij in het verleden altijd al erg welkom gevoeld op de VRT, niet voor niets Het Huis Van Vertrouwen. Dat ik voor Radio 2 mag gaan werken, voelt echt aan als thuiskomen. Ik begin dan ook met ontzettend veel goesting aan dit verhaal!”

Netmanager Jan Knudde reageert alvast verheugd op de komst van Bart: “Bart past perfect bij de Grootste Familie! Hij zal extra kleur geven aan de zender, speels en professioneel als hij is. De luisteraars mogen van hem een bijzondere kijk verwachten op de belangwekkendste gebeurtenissen in showbizzland bij Start je dag, elke ochtend van 6 tot 8 uur en bij Spits met David, elke weekdag van 16 van 18 uur.“

Bio

Bart Verbeeck (38) werkte van oktober 2001 tot juni 2016 voor Qmusic. In 2004 ontstond het pseudoniem Showbizz Bart en werd de blonde mediafiguur definitief gelanceerd. Al gauw werd hij kind aan huis bij bekend Vlaanderen en interviewde hij de grootste wereldsterren. Sinds 2008 heeft Bart ook een vaste rubriek in Story. Voor het weekblad schuimt hij feestjes en premières af en biedt de lezers een blik achter de schermen van de showbusiness.

Daarnaast is Bart een veelgevraagd panellid in programma’s van alle Vlaamse televisiezenders. Recent was Bart nog te zien in Het sterkste netwerk en De allesweter op Eén, Beste Kijkers en Is er Wifi in Tahiti? op VTM en Het Zijn Net Mensen en Zeg eens Euh! op VIER. Als acteur speelde hij onder andere mee in een aflevering van Mega Mindy en de Nederlandse bioscoopfilm Heksen Bestaan Niet en leende hij in de Smurfen-films zijn stem aan Hippe Smurf. Verder staat Bart vaak op het podium als presentator van evenementen en concerten.


› Gepubliceerd maandag 8 augustus 2016 om 12:10 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook