Sterrennieuws
Media | Vlaanderen

› Shirley & Benny lanceren single Doe allemaal uw goesting

Vandaag werden Shirley & Benny voorgesteld aan de pers in Mask'ara in Borsbeek. Britt Van Der Borght en Dirk Van Vooren lanceren met hun typetjes de single 'Doe allemaal uw goesting'. Daarnaast zal het vrolijke duo ook te zien zijn op TV en op het podium.

Kijken


SHIRLEY & BENNY - DE SINGLE

In tijden dat er altijd maar regeltjes en regeltjes bijkomen en we aangemaand worden om brave volgzame burgers te zijn, doen Shirley & Benny een oproep: "Doe in 2017 allemaal uw goesting! Doe eens gek, proef van het leven, laat u eens goed gaan, en vooral: blijf feesten!"

De single ‘Doe allemaal uw goesting’ verschijnt op 6 januari 2017, net op tijd om nog alle mogelijke carnavalsvieringen op te vrolijken. Het nummer zal verkrijgbaar zijn via iTunes.

Het liedje werd gecomponeerd door Govert Deploige en van een geestige tekst voorzien door Shirley & Benny zelf. De productie was in handen van Lex De Groot. De videoclip die bij het liedje hoort, is vanaf volgende week te zien op Ment en kan je hierboven ook op Sterrennieuws.be bekijken.

SHIRLEY & BENNY - OP TV

Shirley & Benny hebben ook concrete tv plannen. Vanaf februari 2017 presenteren zij
op Ment “Allemaal uw goesting”, een programma met een brede waaier aan informatie die op een humoristische manier wordt weergegeven via interviews met bekende acteurs en actrices.

Het doel van “Allemaal uw goesting” is om de mensen op een humoristische en ontspannen manier te informeren over theater- en entertainmentproducties in Vlaanderen. Het accent zal vooral op het theater liggen, maar ook musical, film en televisie kunnen aan bod komen.

Shirley & Benny willen via deze weg de kijker - jong en oud - aansporen om meer naar het theater te gaan: de drempel van het theater verlagen.

Het programma zal vanaf februari te zien zijn op Ment. Het zal 25 minuten duren en wekelijks te zien zijn.

SHIRLEY & BENNY - OP HET PODIUM

Shirley & Benny gaan ook optreden. Vanaf april 2017 kunnen ze geboekt worden voor alle mogelijke feestjes. Ze zullen live on tape een programma van 40 minuten brengen, maar kunnen ook geboekt worden als gasten bij een fanfare, live band of orkest. Shirley & Benny worden hét feestduo van het jaar.

Over enkele maanden zullen ze zowel volle feesttenten als ingedutte parochiezalen in vuur en vlam zetten met feestelijke liedjes, maar even goed met grappen en grollen. Naast enkele eigen liedjes brengen ze ook herkenbare en hilarische covers.

Shirley & Benny laten de zon in uw hart. Als zij op het podium verschijnen zal het paard in de gang spontaan de polonaise gaan dansen. Kortom, met dit kleurrijke duo is het altijd koekenbak en feest in de tent.

Moet uw schlagerfeest gereanimeerd worden? Bel Shirley & Benny!
De boekingen gebeuren via Marc Dhollander Music, maar ook via de erkende boekingskantoren.

Wie zijn nu Shirley & Benny?

BRITT VAN DER BORGHT
Britt studeerde af aan het conservatorium en had al snel een rol in de komische vtm- serie “De Kotmadam”. Daarna speelde ze de rol Van Zoë in de populaire Ketnet- reeks “W817”. In “Oekanda” - een sketchprogramma van Dedsit - had ze één van de vrouwelijke hoofdrollen.

In de muziekshow “Zo is er maar één, de cup”, speelde ze de bevallige assistente van Kobe. We zagen haar ook in verschillende films van Studio 100 en ze verleende haar stem al aan tal van tekenfilmfiguren. Momenteel is ze vooral bezig in het theater bij "De Komedie Compagnie”, waar ze al in verschillende producties meespeelde. Op dit moment staat ze voor het tweede seizoen in “De Winterrevue”.

DIRK VAN VOOREN
Dirk vormde 10 jaar lang het duo Caals & Van Vooren met Luc Caals aan zijn zijde, eerst in Het Witte Paard nadien met een eigen show in het Casino van Blankenberge. Kinderen kennen hem van de Studio 100 serie “Piet Piraat” waar hij de rol van Steven Stil vertolkt, zowel in de tv reeks, de theaterprogramma’s en de vele bioscoopfilms. Hij is sinds 2008 de bezieler van De Komedie Compagnie en speelde er al verscheidene komedies. Sinds 2013 is Dirk ook de artistiek leider van Theater Elckerlyc. Hij maakt van dit theater een receptief Stadstheater in hartje Antwerpen. Hij nam ook het initiatief om de revue in Antwerpen nieuw leven in te blazen. Hij scoort aan de zijde van ondermeer Nicole & Hugo in een hartverwarmende show met vele artiesten.


› Gepubliceerd dinsdag 3 januari 2017 om 17:53 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Media

woensdag 18 september 2019 om 18:53 uur

› K3 is er nu ook voor de allerkleinsten

woensdag 10 juli 2019 om 18:00 uur

› Dit zijn de Ensor-Nominaties

zondag 31 maart 2019 om 20:50 uur

› BREAKING: Gert en James stappen in de politiek

donderdag 9 augustus 2018 om 16:00 uur

› Royal Promotions vanaf nu ook in België


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook