Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Samson noemt Marktrock for kids: Viskom op de kapstok op de fiets

Samson en Gert vieren vandaag hun 25 jaar bestaan op de televisie. Dat doen ze met een show samen met hun beste vrienden: Piet Piraat, Ghost Rockers en K3. De show brengt de grootste hits van het duo, inclusief leuke versprekingen van de populaire hond.

Samson en Gert mogen rekenen op zo'n 7.000 toeschouwers. Het is dan ook bijzonder druk op de Oude Markt. De show startte 10 minuten later zodat iedereen tijdig een plaatsje op de markt kon innemen.

De versprekingen van de hond blijven toch altijd hilarisch. Samson moet raden welke artiesten opkomen in de show. De eerste gok van Samson was Sinterklaas. Gert was hiermee niet zo akkoord omdat deze kindervriend niet in de zomer verschijnt. Marktrock for kids wordt door de hond hernoemd tot 'Viskom op de kapstok op de fiets'. Het duo had een mooie tip dus voor de organisatoren van Marktrock for kids.


› Gepubliceerd zaterdag 15 augustus 2015 om 11:40 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook