Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen zoeken versterking voor het Q-Beach House

Naar goede gewoonte trekt Qmusic ook deze zomer naar het strand van Oostende met het Q-Beach House. Q-dj’s Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen hebben daarvoor vandaag een speciale oproep gelanceerd: ze zijn op zoek naar Q-luisteraars die graag mee deel willen uitmaken van het Q-team. Iedereen die dus zin heeft om tijdens de zomermaanden in het Q-Beach House te komen werken als jobstudent, kan zich vanaf vandaag, vrijdag 1 april 2016, inschrijven via qmusic.be. Sam en Heidi organiseren op zaterdag 16 april 2016 een grote jobdag om te bepalen wie het Q-Beach House Team komt versterken.

Sam en Heidi kondigden het daarnet zelf aan: “Twee maanden lang radio maken aan de zee met ons Q-Beach House is natuurlijk enorm fijn. Maar het zou nóg leuker zijn als jullie, onze Q-luisteraars, er bij zijn. Want echt, we hebben jullie nodig. Letterlijk. Dus iedereen die zin heeft: schrijf je zeker in, zodat ons zot idee dat we hebben wel degelijk lukt natuurlijk (lachend).”

Sam en Heidi gaan onder andere op zoek naar cocktailmakers, barmannen of –vrouwen, serveerders of serveersters en een fotograaf. Wie zich geroepen voelt, kan zich vanaf vandaag, vrijdag 1 april 2016, tot 15 april 2016 inschrijven aan de hand van een filmpje via qmusic.be.

Q-Beach House: Sam en Heidi zoeken versterking
Jobdag op zaterdag 16 april 2016
Inschrijven vanaf vandaag tot 15 april via qmusic.be


› Gepubliceerd vrijdag 1 april 2016 om 17:05 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook