Sterrennieuws
Media | Vlaanderen

› Royal Promotions vanaf nu ook in België

Royal Promotions heeft vanaf vandaag zijn werkzaamheden uitgebreid naar België. Het van oorsprong Nederlandse pr- en communicatiebureau heeft nu ook een vestiging in België. Onder leiding van zaakvoerder Marco de Koning zet Royal Promotions zich nu in voor verschillende grote producties in België, waaronder ‘Mamma Mia!’, ‘Doornroosje’, ‘Monty Python’s Spamalot’, ‘Thriller Live!’ etc.

“Ik ben trots dat we nu ook in België werkzaam zijn” laat eigenaar Marco de Koning weten. “Afgelopen jaren werkten wij sporadisch in België en in navolging daarvan kregen we steeds meer opdrachten. Dat werd altijd vanuit Nederland gecoördineerd, maar het is nu tijd voor een kantoor ter plekke.”

Michelle van Praag is de eerste medewerker voor Royal Promotions België. Zij mocht al ervaring opdoen bij Sony Music Entertainment waar ze als promotion manager werkte met grote nationale en internationale artiesten.

Royal Promotions is al jaren een begrip in Nederland. Het bedrijf adviseert en begeleidt artiesten, organisaties en merken en helpt hen hun boodschap helder en krachtig uit te dragen. Dit maakt Royal Promotions tot het full service pr- en marketingbureau voor de live entertainmentindustrie. De activiteiten bestrijken alle domeinen op het gebied van marketing, pr en promotie voor theater, muziek, maar ook films & games.


› Gepubliceerd donderdag 9 augustus 2018 om 16:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Media

woensdag 18 september 2019 om 18:53 uur

› K3 is er nu ook voor de allerkleinsten

woensdag 10 juli 2019 om 18:00 uur

› Dit zijn de Ensor-Nominaties

zondag 31 maart 2019 om 20:50 uur

› BREAKING: Gert en James stappen in de politiek


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook