Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Rod Stewart op 15 mei 2016 in Sportpaleis Antwerpen

Rod Stewart is één van de best verkopende artiesten aller tijden, met meer dan 200 miljoen verkochte albums wereldwijd. Met zijn uitgesproken stem, stijl en kapsel heeft hij een ongelooflijke populariteit opgebouwd. En intussen is zijn succes al meer dan vijf decennia onverminderd gebleven. De Britse ster heeft in al die tijd een lange lijst tijdloze hits verzameld, als "You Wear It Well", "Maggie May", "Da Ya Think I'm Sexy", "Baby Jane", "The First Cut Is The Deepest", "I Don't Want To Talk About It", "Tonight's The Night" en "Sailing". Zijn spectaculaire carrière werd bekroond met ontelbaar veel awards en maar liefst twee opnames in de Rock & Roll Hall Of Fame (als soloartiest en als lid van The Faces).

Stewart is ondertussen toe aan zijn 29ste studioalbum 'Another Country'. De plaat is opnieuw een sterk staaltje schrijfwerk en laat hem van zijn meest creatieve kant zien. Hij experimenteert, naast zijn meer klassieke geluid, met stijlen die compleet nieuw voor hem zijn, zoals reggae, ska en Keltische melodieën.

Om de release van de nieuwe langspeler in stijl te vieren, plant Rod Stewart een nieuwe tournee die ook door Europa trekt. Omdat het een echt feest moet worden, brengt de zanger voor de gelegenheid al zijn grootste hits live! Rod Stewart: "I'm looking forward to a fun, energetic series of shows with my wonderful fans in Europe - I'll be playing your favourite hits, with a few surprises too." Hij kondigt vandaag aan dat er een Belgische passage voorzien is op zondag 15 mei 2016 in het Sportpaleis! Tickets voor de HITS 2016 TOUR zijn beschikbaar vanaf vrijdag 6 november om 10u.

Info en tickets

Tickets via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

Ticketprijzen
(incl. servicekosten):
104 euro - 85 euro - 60 euro

Ultimate Front Row Package (incl. servicekosten):
411,50 euro

Gold Hot Ticket Package (incl. servicekosten):
236,50 euro

Silver Hot Ticket Package (incl. servicekosten):
196,50 euro


› Gepubliceerd maandag 2 november 2015 om 15:07 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook