Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Robby Longo stelt album Nashville voor

Vandaag stelde onze Vlaamse cowboy Robby Longo zijn derde album ‘Nashville’ voor aan zijn fans, vrienden, familie en pers. Dat deed hij in manège De Singelhoeve in Beveren, waar hij met zijn paard naar het podium trok om er enkele nummers te zingen van het nieuwe album. En hij had een verrassende gast mee: Tom De Man, de winnaar van The Voice van Vlaanderen 2014. Hun fantastische duet ‘Driving My Life Away’ prijkt ook op ‘Nashville’.

‘Nashville’ is het 3de studioalbum van Robby. Zijn debuutalbum, “Country man”, werd één van de bestverkochte CD’s van 2013 in Vlaanderen en behaalde de platina status. Ook de opvolger, “Take it easy” uit 2014 werd een voltreffer waarvoor Robby een gouden award mocht ontvangen.

"Ik ben er trots op dat ik de countrymuziek in Vlaanderen dichter bij het grote publiek heb gebracht", zegt Robby. Met trots kondigde hij dan ook onlangs zijn eerste grote live concert aan. Op 21 november is het Robby Longo Country Birthday concert gepland in de Oktoberhallen in Wieze.

Tickets ‘Country Birthday Concert’: www.teleticketservice.com of 053/71 08 44.


› Gepubliceerd vrijdag 21 augustus 2015 om 22:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook