Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Robby Longo nodigt nieuw country-talent uit op zijn Country Birthday Concert

Vorige week liet Robby Longo al weten dat “The Voice van Vlaanderen”-winnaar, Tom De Man, te gast zal zijn tijdens zijn ‘Country Birthday Concert” op 21 november in Wieze. Nu voegt Vlaanderens populairste country-artiest daar nog meer jong talent aan toe.

Het kersverse duo en de Radio 2-revelatie van het moment, Filip & Sarah, zullen alvast te gast zijn met hun hit “Helemaal van jou”. Filip & Sarah wisten in Vlaanderen op korte tijd heel wat harten te veroveren met hun nieuw geschreven Nederlandstalige country-popnummers. De soundtrack van hun jeugd, met de muziek van The Eagles en Kenny Rodgers, bepaalt duidelijk mee hun sound.

Uit Nederland komt de 18-jarige Laura van den Elzen, die ondanks haar jonge leeftijd, al furore maakt in het internationale country-circuit. Met talrijke optredens in Denemarken, Duitsland en haar thuisland wordt zij stilaan een vaste waarde met eigen geschreven songs en haar eigen interpretatie van tijdloze country klassiekers. Vorige jaar was Laura nog één van de meest bejubelde artiesten op het Dutch CMA gala.

“Ik vind het fantastisch dat ik zoveel jong talent een duwtje in de rug kan geven met mijn concert”, zegt Robby. “Ik heb door ‘The Voice van Vlaanderen’ en de steun van Natalia ook heel wat kansen gekregen en blijf daar altijd dankbaar voor. Daarom ben ik blij dat ik nu op mijn beurt nieuw country-talent in de spotlights kan zetten.”

Robby’s nieuwe album, ‘Nashville’, ligt nu in de winkel en bevat de hits, ‘I’m from the country’ en het duet met Tom De Man, ‘Driving my life away’.

Info en tickets

Zaterdag 21 november 2015
Oktoberhallen Wieze, Schrovestraat 22a, 9280 Wieze
Tickets te verkrijgen via www.teleticketservice.com of www.oktoberhallen.be 053/71 08 44


› Gepubliceerd vrijdag 9 oktober 2015 om 19:05 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook