Sterrennieuws
Musical | Nederland

› Repetities Disney’s Beauty and the Beast van start

De repetities voor de musical Disney’s Beauty and the Beast zijn vanmiddag officieel van start gegaan in de studio's van Stage Entertainment Nederland op de Boelelaan in Amsterdam. Regisseur Glenn Casale vertelde over de vernieuwingen van deze grootse en ontroerende musical. Freek Bartels die de rol van Gaston speelt, zong het nummer ‘Moi’ aan de piano en de middag werd feestelijk afgesloten met het aansnijden van een Beauty and the Beast taart.

Wie kent het verhaal niet van de mooie Belle die terechtkomt in het duistere kasteel van een jonge prins die door een vloek is veranderd in een verschrikkelijk beest? Gesteund door het voltallige personeel dat door de vloek in huisraad is veranderd, stort Belle zich in een avontuurlijke zoektocht naar de ware liefde om uiteindelijk in de innerlijke schoonheid van het afzichtelijke beest te leren geloven. Alleen dan kan de betovering verbroken worden.

Disney's Beauty and the Beast is vanaf 3 december te zien in het AFAS Circustheater Den Haag en gaat hier op 13 december in première. De hoofdrollen worden vertolkt door Anouk Maas (Belle), Edwin Jonker (Beest), Freek Bartels (Gaston), Loeki Knol (Mevrouw Pot) en Tony Neef (Lumière). www.beautyandthebeast.nlLaura Bosch laura.bosch@stage-entertainment.nl via mail.smart.pr


Nov 3 (2 days ago)
to me


Beste Robrecht,

Bijgaand stuur ik het persbericht ivm de eerste repetitiedag van Disney's Beauty and the Beast.

Hartelijke groet,
LauraClick here to Reply or Forward15.19 GB (101%) of 15 GB used

Manage
Program Policies
Powered by

Google
Last account activity: 3 hours ago
DetailsLaura Bosch
laura.bosch@stage-entertainment.nl

Show details


› Gepubliceerd dinsdag 3 november 2015 om 18:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook