Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Record van bijna 500 euro in De winkelkarquiz van Iedereen beroemd

In Iedereen beroemd wordt vanavond het record van de winkelkarquiz op spectaculaire wijze verbroken door twee zusjes. Patie (21) en Laura (9) Borowiec uit Niel komen inkopen doen voor het verjaardagsfeest van hun moeder. Van bij de start van de race schiet de competitieve Patie er als een haas vandoor met de winkelkar, terwijl haar jongere zus de tijd strak in het oog houdt. Samen kunnen ze in 60 seconden een bomvolle kar ter waarde van €491,07 bij elkaar krijgen.

Kijken


Maar: de zusjes winkelen niet enkel voor het feest, maar ook voor het goede doel. In het kader van De Warmste Week schenkt de winkel namelijk hetzelfde bedrag aan een goed doel dat Patie en Laura zelf kiezen: "We gaan het aan vzw Actio in Niel geven, een dagcentrum voor personen met autisme. Ik heb daar stage gedaan," vertelt Patie. "Dus Actio, geniet ervan!"

Bekijk hun spectaculaire race tegen de tijd hieronder al, en vanavond in De winkelkarquiz van Iedereen beroemd, om 19.40 uur op Eén.


› Gepubliceerd dinsdag 22 december 2015 om 18:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook