Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Putteke Winter: magische en sfeervolle winterwandeling op zaterdag 28 november

Op zaterdag 28 november kan je tijdens ‘Putteke Winter’ tussen 18u en 20u30 vertrekken voor een feeërieke winterwandeling langsheen de mooiste plekjes van Recreatiedomein Keiheuvel (17de Esc. Lichtvliegwezenlaan in Balen). Voor die gelegenheid is het hele parcours sfeervol verlicht met lampjes, kaarsjes, vuurmanden en allerlei klank- en lichtspelen. Laat je onderweg verrassen door vurige wintervertellingen, mysterieuze figuren, spetterende vuurshows, livemuziek, proevertjes, jenever en zoveel meer.

Programma Putteke Winter 2015 @ Recreatiedomein Keiheuvel:
o Ron Jaluai
Beide vuurartiesten verplaatsen zich doorheen het groepje publiek, mobiel met vlammenwerpers op de rug op zoek naar ‘romantiiiieeeek…’

Een act waarbij met veel hilariteit wordt gezorgd voor ‘hete passie’ in de lucht …

Doorlopen met korte pauzes vanaf 18u

o Winterwens
Niets zeggend, gracieus en ingetogen verschijnen deze individuen op donkere plaatsen. Hun spierwitte kledij en hun lichtgevende uitstraling doet menige passanten verwonderen en even stilstaan.

Van 18u tot 18u45 en 19u tot 19u45

o Giorgio & Armani
Een oerelement en drie individuen die elkaar in de weg lopen, elkaar aanvallen en toch verrassend goed samenwerken. Een vurige lichtspel dat ontaardt in spektakel. Een voorstelling met Clownerie, jongleren en vuurstunts

Show om 18u45, 19u45 en 21u

o Vuurelf
Bestaat hij echt of is hij een verzinseltje?

Tobo de vuurelf tovert vlammen die dansen in het maanlichten. Op speelse wijze doet hij ogen fonkelen met zijn plezierige vuurwerk. Vertrek op wandeltocht en misschien kom jij Tobo ook wel tegen in het struikgewas. Maar pas op, laat je niet betoveren door zijn magische vuurspel...

Doorlopend met korte pauzes vanaf 19u tot 22u

o Variéte Flambé
"Een humoristisch en vurig cabaret met sterk contrasterende karakters."

Variété Flambé is een speels en charmant circus en dans duo, die op een zeer theatrale wijze het publiek en elkaar trachten te imponeren. Hun hilarisch maar ook ontroerende 'karakterspel' wordt gebracht in een sfeer van Swing en Tango, met verrassende en spectaculaire vuureffecten!

Show om 20u30 en 22u30

o Brassta
Door de diversiteit aan instrumenten en uiteenlopende mix van muziekstijlen zoals jazz, blues, klezmer, ska, Funk zijn ze een graag geziene band op straat maar ook op festivals, evenementen en kleine podia. Bluesharp, presentatie en vette solo’s ontbreken niet!

Doorlopend met pauzes tussen 18u en 21u

o Les Temps du Mois
De vier jongens van Le Temps du Mois nemen jullie mee op een muzikale reis die zelfs uw kleinkinderen nooit meer vergeten.

Wat nemen ze mee? Een zuiderse gitaar, een pompende contrabas, een romantisch viooltje en een Zuid-Franse accordeon. Af en toe laat een zwoele zangstem van zich horen, terwijl het gezellige muziekfeest gewoon doorgaat.

Van 20u tot 20u30 en 21u tot 22u30

o François et François
Hoffelijk en elegant, zo zou u François et François kunnen omschrijven. Deze twee vreemde vogels duiken onverwachts op tijdens uw evenement, altijd beleefd vallen ze nooit uit de toon. Of toch? Deze door alles geobsedeerde tweeling verbaast met ongewone circustechnieken en een stevige portie improvisatietalent.

Praktische informatie:

· We raden aan om stevig schoeisel en warme kledij te voorzien
· Een deel van de wandeling is niet geschikt voor rolstoelen en kinderwagens
· Tickets te koop in VC De Kruierie en recreatiedomein Keiheuvel:
voorverkoop 3 euro, kinderen 2 euro (incl. soep en warme chocomelk)
· Einde voorzien om 23u.

Alle info: www.puttekewinter.be

Info en tickets:
Vrijetijdscentrum De Kruierie
Bevrijdingsstraat 1
tel. 014/74 40 50
e-mail dekruierie@balen.be

Recreatiedomein Keiheuvel
17de Esc. Lichtvliegwezenlaan 14
tel. 014/81 03 01
e-mail info@keiheuvel.be


› Gepubliceerd woensdag 28 oktober 2015 om 12:39 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook