Sterrennieuws
Media | Vlaanderen

› Pukkelpop live vanop de festivalweide op Canvas

Op televisie is Canvas dezer dagen helemaal in de ban van de Olympische Spelen. Maar wie (ook) van muziek én Pukkelpop houdt, komt volop aan zijn trekken op canvas.be. Canvas crowdsurft nog tot zondag mee met Pukkelpop-up, een online show waarin Ilse Liebens sprankelende interviews en muzikale hoogtepunten serveert.

In Pukkelpop-up praat Ilse de muziekliefhebbers helemaal bij. Ideaal om te bekomen van de voorbije festivaldag en je op te laden voor een nieuwe. De show wordt live gestreamd vanaf 12.00 u., maar blijft daarna uiteraard online staan op canvas.be. Onder meer Coely, Jack Garrat en Warhaus passeerden de revue in de show van vrijdag 19 augustus, die hier te bekijken is.

Ook op zaterdag 20 augustus om 12.00 u gidst Ilse Liebens ons in Pukkelpop-up door de muzikale hoogtepunten van de voorbije dag op Pukkelpop en blikt ze vooruit naar de laatste dag van het festival. Onder andere Róisín Murphy, Craig David en Woodie Smalls komen langs.

Na hun interview signeren alle artiesten het Canvas marcelleke, dat de fans kunnen winnen door deel te nemen aan de wedstrijd.

Maar er is meer: ook de fantastische De Ideale Wereld-Fandag-Live-Show in de Wablief-tent is vanaf vrijdagavond te bekijken op canvas.be.

Daarnaast is er dagelijks een Jukebox met onversneden concertbeelden, een brede muzikale trip die canvas.be op de wereld loslaat.


› Gepubliceerd vrijdag 19 augustus 2016 om 18:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Media

zondag 31 maart 2019 om 20:50 uur

› BREAKING: Gert en James stappen in de politiek

donderdag 9 augustus 2018 om 16:00 uur

› Royal Promotions vanaf nu ook in België

vrijdag 1 december 2017 om 09:35 uur

› Oscar And The Wolf grote favoriet voor de MIA's 2017

zaterdag 12 augustus 2017 om 00:00 uur

› Belg heeft rollenspel voor succesvolle film Iron Sky


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook