Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› Peter Van de Veire toont musicaltalent in liveshow Ketnet Musical

Peter Van de Veire is klaar voor zijn musicaldebuut in Ketnet Musical - Kadanza Together, de nieuwe musical van Ketnet en Studio 100. Dat heeft hij vandaag getoond in de liveshow op Ketnet, waarin hij tijdens de openingsact een eerste glimp liet zien van zijn musicaltalent.

Kijken


Vanochtend werden tijdens een spetterende livefinale voor een enthousiast publiek de twee hoofdrolspelers voor de kinderrollen in de musical gekozen. De jury en de kijkers (via SMS) kozen voor de 15-jarige Arne Decock uit Aartselaar en de 12-jarige Maud Verstraeten uit Oud-Heverlee. Zij zullen vanaf 6 februari op het podium schitteren naast de volwassen hoofdrolspelers Tatyana Beloy, Matthew Michel (Ghost Rockers) en Peter Van De Veire. Eerder deze week werden tijdens de dagelijkse voorrondes ook al de vertolkers geselecteerd voor de vier andere sprekende kinderrollen. Dat zijn Francisco Schuster (13 jaar, Merksem), Andres Doise (14 jaar, Overmere), Poppie Pilar De Beul (10 jaar, Lebbeke) en Leonie Savaete (13 jaar, Brugge). Maar ook de 16 andere kinderen die werden weerhouden na de finale audities vorige maand, spelen mee in Kadanza Together.

De juryleden Giovanni Kemper, Laura Tesoro, Koen Crucke en Gert Verhulst waren danig onder de indruk van de twee meisjes en twee jongens die in de finale het beste van zichzelf gaven om een van de twee jonge hoofdrollen in Kadanza Together te bemachtigen. Maar ze moesten de knoop doorhakken en uiteindelijk viel de keuze op Arne voor de rol van Ruben en Maud voor de rol van Pipa.

Kadanza Together: het verhaal

Kadanza Together speelt zich af in de zomervakantie op een kampplaats aan zee. Coenraad Bolders is de kampleider, maar hij zit met een probleem. Elk jaar vinden er verschillende kampen plaats zoals het danskamp DANZ UP en het zangkamp ZAMU. Maar dit jaar vallen beide kampen samen. Dat is absoluut niet naar de zin van de dansers, want die vinden de zangers maar nerds en een beetje zielig. En de zangers vinden de dansers een bende arrogante dikke nekken in lelijke trainingspakken. Om het allemaal nog erger te maken, brengt Coenraad het nieuws dat er volgend jaar maar één van de twee kampen kan blijven bestaan. Beide kampen moeten een fantastische show in elkaar steken om Coenraad te overtuigen. Aan het einde van het kamp beslist hij welk kamp volgend jaar terug mag komen.

Kadanza Together gaat op zaterdag 6 februari in première in het Plopsa-theater in Plopsaland De Panne.

Meer informatie op www.ketnetmusical.be


› Gepubliceerd zondag 29 november 2015 om 13:33 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook