Sterrennieuws
Musical | Nederland

› Patrick Martens maakt musicaldebuut in The Bodyguard

Patrick Martens maakt zijn musicaldebuut in de rol van Sy Spector in The Bodyguard. Sy Spector is de ietwat overspannen PR-man van Rachel Marron (Romy Monteiro), die stiekem liever haar stylist wil zijn. Algemeen directeur Albert Verlinde: “De ideale Sy Spector was lastig om te vinden maar toen kwam Patrick auditie doen. We hebben in hem een perfecte Sy gevonden. Ik kijk er naar uit om de aankomende weken bij de repetities naar binnen te lopen en te zien hoe de show zich gaat ontwikkelen.”

Patrick over zijn rol: “Ik vind het te gek om kennis te maken met een musicalrol. Ik zie er enorm naar uit om met de hele cast een mooie, energieke show te gaan neerzetten.” De repetities voor de musical zijn vandaag gestart. De musical is vanaf 12 september exclusief te zien in het Beatrix Theater Utrecht. De première is op zondag 27 september.

Patrick Martens

Dit jaar speelt Patrick de hoofdrol in de bioscoopfilm ‘Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie en Adriaan’ en speelt hij de flamboyante Lucien in ‘Fashion Chicks’. Eerder was hij te zien in ‘Verliefd op Ibiza’, ‘Hartenstraat’, ‘Gooische Vrouwen 2’ en ‘Jack bestelt een broertje’. Na jaren de vaste presentator geweest te zijn bij Nickelodeon, presenteert Patrick sinds een paar seizoenen bij RTL Telekids en komend seizoen bij RTL Breakfast Club. Daarnaast presenteert hij ‘Moltalk’ bij de AvroTros.

Verhaal The Bodyguard

Frank Farmer, voormalig secret service agent, wordt ingehuurd om superster Rachel Marron te beschermen tegen een onbekende stalker. Kan hij het gevaar op afstand houden? Of zorgt de aantrekkingskracht tussen hen voor een veel grotere uitdaging?


› Gepubliceerd dinsdag 4 augustus 2015 om 00:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Musical

donderdag 28 september 2017 om 17:05 uur

› Wie wordt Amadé in 'Mozart! - de Musical'

zaterdag 19 augustus 2017 om 01:00 uur

› Kiss Me, Kate in première op Donkmeer

woensdag 9 augustus 2017 om 08:10 uur

› Kiss Me Kate wordt grootste Festivariaproductie ooit

dinsdag 8 augustus 2017 om 12:00 uur

› Maarten Cox wordt priester


Sterrennieuws © 2008 - 2017
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook