Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Parov Stelar op 22 maart 2018 in Paleis 12 op Brussels Expo

Oostenrijks meest erkende artiest na Mozart is terug met een nieuwe plaat en een nieuwe tournee! Parov Stelar belooft ons een waanzinnige show op 22 maart in Paleis 12 van Brussels Expo.

Zichzelf voortdurend blijven heruitvinden en zijn publiek keer op keer verbazen, het zijn twee kwaliteiten waarover een artiest ontegensprekelijk moet beschikken om een pionier te zijn in zijn genre. Hoewel het slechts weinigen gegeven is, doet Marcus Füreder aka Parov Stelar beide met een moeiteloos gemak. Hij heeft reeds twaalf albums op zijn palmares staan om dat te bewijzen, met een sound die tegelijk retro, elegant en energiek klinkt. Met een unieke stijl tussen jazz en electro, heeft de artiest zich op de voorgrond van de internationale muziekscene weten te plaatsen. Op 42-jarige leeftijd is Marcus uitgegroeid tot een alom gelauwerd producer en meester van de electro swing. Zijn muziek is een mengeling van stijlen, gevoed door samples van soul tot pop, over jazz en natuurlijk swing. Deze worden handig gemixt met moderne beats en grooves en het eindresultaat is een niet te imiteren geluid dat de hele aardbol uit z’n dak laat gaan! Parov Stelars twaalfde album ‘The Burning Spider’ is opnieuw een creatieve parel, waarmee hij dit keer ook de blues een eervolle rol geeft op een ongeziene manier.

Live laat hij zich steeds omringen door heel wat uitstekende muzikanten, om zijn muziek naar een hogere dimensie te tillen. Ieder van zijn concerten staat daarom garant voor een bloedhete avond, voor een steeds groter en enthousiaster wordend publiek. Parov Stelar vierde de start van zijn nieuwe ‘The Bruning Spider Tour’ in de Weense Wiener Stadthalle voor maar liefst 13.000 aanwezigen. Na de zomerfestivals, inclusief een passage op Pukkelpop, zet hij zijn tournee verder in het voorjaar van 2018. Op 22 maart houdt deze halt in Paleis 12 van Brussels Expo! De voorverkoop daarvoor start op donderdag 24 augustus om 10u.

Info en tickets

TICKETS VIA PROXIMUSGOFORMUSIC.BE
TICKETPRIJS: 36 EURO (INCL. SERVICEKOSTEN)


› Gepubliceerd zondag 20 augustus 2017 om 13:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook