Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Paradise viert zaterdag 25-jarig bestaan

Paradise, het legendarische concept van Patrick Soks, mag nu zaterdag 25 kaarsjes uitblazen. Omdat een zilveren jubileum iets unieks is in het nachtleven, wordt dit op grootse wijze gevierd. Hoofdgast voor de festiviteiten is het Zwitsers duo Adriatique, aangevuld door Studio Brussel nethoofd Jan Van Biesen, Nick Bril van The Jane, Smith Davis en Eli Rojas uit Ibiza. Natuurlijk mag ook het befaamde Paradise-entertainment niet ontbreken.

Paradise ontstond in 1990 en groeide uit tot een legendarisch concept in het nachtleven. 25 jaar geleden ontdekte Patrick Soks de magie van Ibiza en hij besloot deze naar België te brengen. Café d'Anvers was voor hem een voor de hand liggende keuze. De intieme en warme sfeer van deze club en vroegere kerk, bleken een perfecte match met het Paradise-concept. Vanaf de start nodigde Patrick internationale top-DJ's uit zoals Sven Väth, Luciano, Derrick May, Derrick Carter, Ricardo Villalobos en Laurent Garnier. Allemaal artiesten die hun eerste voet op Belgische bodem wisten te zetten dankzij Soks. Anno 2015 is Paradise nog steeds de reflectie van Patrick's visie: top-DJ's, alternatieve acts en dansers, spectaculaire shows en een fantastische sfeer. Met andere woorden: Paradise!

Nu zaterdag wordt waarschijnlijk dus weer eentje voor de boeken. Adriatique, het Zwitsers duo bekend van Solomun's label Diynamic, brengt een energieke sound die al menig publiek in extase bracht. Voor Adriatique is het trouwens niet de eerste keer dat zij in Café d'Anvers spelen. Wie er in februari 2014 bij was weet dat deze heren een feestje kunnen bouwen als geen ander!

Naast Adriatique staat er natuurlijk nog heel wat ander DJ-geweld op het programma. Studio Brussel nethoofd Jan Van Biesen is al jaren vaste resident van het Paradise-concept en kan dus ook deze keer niet ontbreken. Verder is er nog Nick Bril, de rechterhand van topchef Sergio Herman die vorig jaar op Paradise al bewees dat hij meer kan dan lekker koken. En voor het concept dat zijn roots vond in Ibiza, is er ook een directe link met het eiland dankzij Eli Rojas die voor de eerste maal in België zal spelen.

Ibiza is natuurlijk meer dan alleen maar top-DJ's en dat weet Patrick Soks maar al te goed. Hij bracht eerder al de magische sfeer van het eiland naar Café d'Anvers met onder andere danseressen van "Pacha" en betoverende decors. Nu zaterdag is het 31 oktober, ook wel Halloween, dus belooft dit opnieuw de moeite te worden.

Voorverkooptickets zijn te verkrijgen op www.cafedanvers.com voor 12euro.
De avond zelf zal er een gelimiteerd aantal tickets verkrijgbaar zijn aan de deur.


› Gepubliceerd woensdag 28 oktober 2015 om 10:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook