Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Olga, Dina, Natalia, Nathalie en K3 zijn de gezichten van 2 Meisjes op het Strand

De 2 Meisjes op het Strand zijn terecht! We weten welke meisjes op 9, 17 en 23 augustus het zomerse muziekfeest van VTM op het Klein Strand van Oostende zullen hosten. Want bij elke opname zal het een ander duo zijn dat de mensen op het strand ontvangt, één keer zelfs een trio. Zij zijn de rode draad in een show met verschillende artiesten die op het strand de meest populaire zomerhits brengen, oud én nieuw. Tussendoor zijn er ook nieuwe verrassende clips en onverwachte muzikale intermezzo’s.

Op dinsdag 9 augustus bijten Olga Leyers en Dina Tersago de spits af. Zij ontvangen op hun strand Bent Van Looy, K3, State of Mind (de nieuwe boysband rond Voicetalenten Gilles, Sepp, Kjell en Sebastian), Johannes Genard, Lola & Jan van The Voice, Coco Jr, Gers Pardoel en Zwartwerk (o.v).

Woensdag 17 augustus is er de girlpower van Natalia en Nathalie Meskens. Twee meisjes die mekaar door en door kennen. Nathalie belooft dit keer zichzelf te zijn, en Natalia niet te imiteren. Maar vast staat wel dat de power ladies ook zelf zullen zingen. En ondertussen maken ze het publiek warm voor Laura Tesoro, Paul Michiels, Ian Thomas, Stan Van Samang, Laura Lynn, Christoff, Belle Perez en 2 Fabiola (o.v.).

En op 23 augustus zijn het niet 2, maar 3 Meisjes op het Strand, want dan maken Marthe, Hanne en Klaasje hun debuut als gastvrouw van een tv-show. Zij halen in aflevering 3 veel mooi volk naar het strand zoals Milow, Slongs Dievanongs, Tourist LeMC, Dana Winner, KIA, Bart Peeters, Jan van The Voice, Pieter Embrechts & Isolde Lasoen en Willy Sommers (o.v.). En natuurlijk zingt K3 ook zelf.

De opname van 2 Meisjes op het Strand start telkens vanaf 20.30 uur op het Klein Strand. De uitzendingen volgen vanaf 19 augustus 2016, drie weken lang op vrijdagavond bij VTM.


› Gepubliceerd woensdag 27 juli 2016 om 11:05 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Televisie

zondag 10 maart 2019 om 09:02 uur

› LikeMe brengt Hoop doet leven

donderdag 3 januari 2019 om 20:45 uur

› Familie: Welk vonnis hangt Véronique boven het hoofd?

donderdag 3 januari 2019 om 15:32 uur

› DNA Nys: Thibau jaagt zijn dromen na

maandag 31 december 2018 om 11:40 uur

› Nieuwe comedyquiz Holland-België op VTM


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook