Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› Nonsens met Anne Mie Gils vanaf 3 juni in Evergem - Antwerpen - Gent

Anne Mie Gils gaat het klooster in voor de zalige musical Nonsens van Dan Goggin (in een vertaling van Mitta Van der Maat). Vanaf 3 juni 2016 presenteert Event-Team deze voorstelling in Evergem, Antwerpen en Gent met Anne Mie Gils als Moeder Overste. Heerlijk en swingend amusement, gebracht door een ijzersterke cast van zingende en dansende topcomédiennes. Met meer dan 5000 producties wereldwijd en vertaald in 21 talen is Nonsens uitgegroeid tot een internationaal theaterfenomeen.

Anne Mie Gils speelde o.a. in voorstellingen als ‘Elisabeth’, ‘Domino’, ‘Nonsens’, ‘Zo mooi, zo blond’, ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Daens’, ‘Ganesha’, ‘Fame’ en ‘Bloedbroeders’. In 2016 is ze ook te bewonderen als Mevrouw Pot in ‘Beauty and the Beast’ en Maria in ‘Muerto’. Ze was op tv te zien in onder meer ‘Zone Stad’, ‘Thuis’ en ‘Familie’.

Het verhaal

Nonsens begint wanneer de zusters ontdekken dat hun kok, zuster Julia, per ongeluk 52 zusters heeft vergiftigd. De overgebleven nonnen hebben dringend behoefte aan geld voor alle begrafenissen. De nonnen besluiten dat de beste manier om het geld in te zamelen een benefietvoorstelling is. De zusters brengen een show met zang, dans, ballet, een heuse publieksquiz en veel komische verrassingen. Maar de voorstelling loopt niet zoals gepland … Bent u er klaar voor? Eén pan bouillabaisse, 52 vergiftigde zusters en vijf nonnen die de boel proberen te redden!

Het live-orkest staat onder leiding van Thomas Vanhauwaert en de regie is in handen van Olivier De Meyer.

De voorstelling is te zien 3 – 4 - 5 juni (CC Evergem), 9 – 10 juni (Elckerlyc Antwerpen) en in juli tijdens de ‘Gentse Feesten’ in Gent.

Tickets (vanaf 17,50 euro) voor de voorstellingen in Evergem en Antwerpen zijn te reserveren via www.sherpa.be
Meer informatie via www.event-team.be


› Gepubliceerd zondag 29 mei 2016 om 20:34 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook