Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Nieuwigheden op Pukkelpop 2015

Bij een feesteditie van Pukkelpop 2015 horen spéciallekes. De organisatie trakteert de festivalgangers dan ook graag op enkele nieuwigheden.

Gloednieuw: Baraque Futur, het appelblauwmaarvooralzeergroene minifestival binnen het festival. Een plek voor ontdekkingen, experimenten en aha-erlebnissen. Wandel de Pukkelpopwereld binnen en neem de eerste afslag rechts richting de toekomst... Elke festivaldag tussen 11u00 en 23u00. Klik hier voor meer info.

Fonkelnieuw: een extra podium met meer dan 20 acts op Baraque Futur. Niet zomaar een podium overigens... Het streefdoel is om drie dagen lang uitsluitend op groene stroom te draaien die ter plekke wordt opgewekt. Dat gaat proper klinken! Groot applaus voor de artiesten die zich op allerlei manieren inzetten om in het groene plaatje te passen.

Spiksplinternieuw: Food Wood, een ultra gezellige culinaire zone tussen de bomen. Want food trucks zijn in, veggie is hip, en healthyfood is niet langer enkel op worteltjes kauwen. De tijd van louter frieten en frikandellen is achter de rug, maar... Kiezen wat je wil eten wordt bijna even moeilijk als kiezen welke band je wil zien!


› Gepubliceerd maandag 10 augustus 2015 om 15:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook