Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Nieuwe zomerrevue 80th Celebration in Het Witte Paard Blankenberge

Wat een pareltje toverden producent Ben Van den Keybus en regisseur Jos Dom weer uit hun hoed voor de nieuwe zomerrevue in Het Witte Paard in Blankenberge. Lachen en gieren wordt afgewisseld met fijn spektakelentertainment en muzikale acts om om de 80ste verjaardag te vieren van Het Witte Paard te vieren. Dit jaar was de grote naam op de affiche Rob De Nijs, die zijn grootste hits bracht, maar op het podium worden heel wat rasartiesten samengebracht. Amusement verzekerd!

Rob De Nijs, Nederlands meest bekende zanger van onder andere Malle Babbe, Zondag, Banger Hart en Het Werd Zomer schittert deze zomer in 80th Celebration. Sandrine, die reeds drie maal het publiek verblufte met haar vocale kwaliteiten is ook weer van de partij in. De revue is zoals steeds een verbluffende cocktail van gevarieerde tijdloze muziek, hilarische sketches, machtige dans, onovertroffen acrobatie en oogverblindende kostuums.

Nele Goossens maakte voor de achtste maal haar opwachting als gastvrouw in de zomershow. Peter Thyssen zal als medegastheer zijn allround kunnen etaleren in 80th Celebration. Het is zijn vierde opeenvolgende deelname. Hij vond in de show een nieuwe manier om reclame te maken. Hiervoor maakte hij gebruik van een gigantische LED-wall (60 m²) en dit zorgde opnieuw voor een mooi geheel met de acts.

Ook op Patrick Onzia, Dimitri Verhoeven en Laura Seys kon het Witte Paard gelukkigopnieuw rekenen. Maar eerlijk gezegd was het toch ook vooral uitkijken naar de fluwelen stem en het komisch talent van Daisy Thys. De affiche werd dit jaar vervolledigd met twee internationale verrassingsacts.

Aangezien wij absoluut niet willen verraden wie dit jaar de verrassingsacts waren, nodigen we jullie uit om dit zelf te gaan ontdekken. De zomerrevue 80th Celebration, draait nog tot en met maandag 5 september 2016 in Blankenberge. Alle info en tickets op deze website van het Witte Paard.

Foto's van 80th Celebration kan je bekijken in een Sterrennieuws-fotoreportage naast dit artikel!


› Gepubliceerd zaterdag 16 juli 2016 om 12:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook