Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› Nieuwe sprookjesmuzikal Rapunzel in Gent en Antwerpen

Na het succes van ‘Doornroosje’, ‘Assepoester’ en ‘Sneeuwwitje’, brengt Music Hall in samenwerking met Van Hoorne Entertainment, opnieuw een sprankelende sprookjesmusical voor de hele familie. Dit keer wordt het aloude verhaal van ‘Rapunzel’ in een nieuw en vrolijk kleedje gestopt, met een Vlaamse cast, veel humor en aanstekelijke meezingliedjes. Zoals de traditie, maar zeker deze 'Rapunzel, de sprookjesmusical' vraagt, krijgt de voorstelling na afloop nog een leuk (en stevig) staartje voor de ganse familie! 'Rapunzel, de sprookjesmusical' speelt komende kerstvakantie op 26 en 27 december in Capitole Gent en bij het ingaan van de krokusvakantie, op 25 en 26 februari 2017, in Stadsschouwburg Antwerpen

Het verhaal

Wie kent het verhaal niet van de prinses ‘Rapunzel’ met de magische lange vlecht, die door haar stiefmoeder – een gemene heks – in een hoge toren wordt opgesloten? Een toren zonder deuren, maar dat houdt een knappe prins niet tegen om haar te redden uit de handen van de heks.

Verkleedwedstrijd, meet & greet én Prinsen- en Prinsessenbal!

Zoals stilaan de traditie is, wordt ook ‘Rapunzel, de sprookjesmusical’ véél meer dan gewoon een voorstelling waaraan klein en groot plezier beleven. De Vlaamse cast, de vrolijke liedjes, een flinke dosis humor en de vele extra’s, zoals de verkleedwedstrijd, de uitgebreide meet & greet én het Prinsen- en Prinsessenbal na afloop van de voorstelling, zorgen voor een magische uitstap voor het hele gezin!

Praktisch

26/12/16: 14u. en 17u. - 27/12/16: 11u. en 14u. - Capitole Gent
25/02/17 en 26/02/17: 11u. en 14u. - Stadsschouwburg Antwerpen
Leeftijd: voor kinderen vanaf 2 jaar
Duur: 75 minuten - zonder pauze
Tickets & info: www.musichall.be


› Gepubliceerd dinsdag 5 april 2016 om 17:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook